MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Rekru-Pomocnik] - Zchaza

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika DagerDJ, 4 Październik 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. DagerDJ

DagerDJ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Mateusz
    Dokładny nick w grze: Zchaza
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 4-8h, Nie spędzam czasu tylko i wyłącznie na minecraft. Mam również rodzinę.
    Data urodzenia: 04/12/1990
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:1.1
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 23/09/16
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Owszem, w postaci mute.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Poniżej stworzyłem bardzo ciekawe podanie które warto przyczytać
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:Zależy od serwera.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Wszystko opisane poniżej.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Upomnienie, kick. - Oczywiście zgodnie z regulaminem.

------------------

Witam serdecznie. Z racji otwartego naboru w szeregi pomocnika, chciałbym zgłosić swoją kandydaturę.
    Ponieważ jestem osobą zorganizowana, optymistyczną i sumienna - bez problemu wywiąże się z obowiązków i trudow współpracy, które spadna na moje barki.
    Zgłaszając swoją kandydaturę zastanawiałem się czy aby na pewno uporam się powierzonymi mi obowiązkami,
    Oczywiście ze tak! Serwer potrzebuje pomocy!, a ja posiadam ku temu odpowiednie kompetencje oraz predyspozycje. Z łatwościa i przyjemnościa umiem odnaleść nowe pomysły i patenty do rozwiazania problemu. Cechuje mnie asertywność i umiejętność wspołpracy w grupie, tak więc nie mam problemu z przedyskutowaniem rożnych nowatorskich pomysłów. Posiadam szeroką wiedzę teoretyczną, wzbogaconą o umiejętności praktyczne.
    Chętnie przedyskutuje wraz ze współpracownikami dokładnie poszczególne tematyki, dochodząc do porozumienia. Takim sposobem można zdziałać wszystko pomagając sobie nawzajem.
    Dzięki współpracy można zdziałać na prawdę wiele. - Nikt ale to nikt nie potrafi bez problemów brnąć do przodu, tworząc bądź zmieniając cokolwiek na lepsze.... A dlaczego? - Ponieważ nikt nie jest doskonały... Dlatego też w dniu dzisiejszym składam swoją kandydaturę, podkreślając zrobię wszystko co w mojej mocy, aby nasz ukochany serwer stał się lepszym!

Reklama
  2. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Podanie bez wzoru.
    Pierwszy post na forum.

DO ZAMKNIĘCIA

3. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety Twój krótki staż na CraftApple przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.
    Takie Podanie mógł napisać losowy CJ z Internetów mając odpowiednią ilość czasu. A ty go potencjalnie miałeś sporo. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Przekonaj mnie, iż nie jesteś tym typem osoby za jaki Cie uważam.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę