1. Nick w grze: Wojowinek 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: EuNosGames (prawdopodobnie mulciak gangusssa) 3. Serwer: survival 4. Przybliżona data: 2016-10-04 5. Opis wykroczenia: cheaty (kryty, bicie z wielu kratek i prawdopodobnie kill aura) 6. Dowody: https://www.youtube.com/watch?v=p6YePV0-tT8&feature=youtu.be
1.Taki sam skin jak gangussek lub podobny (gangussek mial motyw zeby zaatakowac nas na aurze) 2.53-55 sekunda widac jak gracz bije z conajmniej 4klockow odleglosci prosze o ban
LoL ja tu widzę cały czas jak się z rotem klepiesz xD + miałem wysoki ping no wiec co się dziwić że wydaje się wam ze bije z 5 kratek i nie wiem czemu kolega wyżej napisał ze bije z 4 kratek jak 4 kratki czy tam 3,5 to norma ;D jaka 2 sekuda <mam_pomysl> ? filmik ma 1:14 wiecie gram na Amerykańskich serwerach i oglądam Amerykańskich youtuberow a tam się można sporo dowiedzieć o pingu w mc Szkoda ze tego nie nagrałem
Zbanowany na 7 dni Edit: Zgonie z zasadą Recydywy oraz wykorzystywania multikont do złych celów, jestem zmuszony zmienić karę na permanentną i nałożyć ją również na wszystkie inne multikona. Kara zostaje wprowadzona ze skutkiem natychmiastowym. Zbanowany Permanentnie.