Z powodu tego, że nie witałem się nigdy "oficjalnie" na forum i nie każdy wie do jakiego gracza serwera należy to konto na forum, postanowiłem wam się przedstawić i odpowiedzieć na wszelkie nurtujące pytania dotyczące mej osoby. Moim nickiem w grze jest Creative322 i jestem z wami na serwerze już od kwietnia 2015 r. Jest to drugi serwer na którym zadomowiłem się na dłuższy czas. Historia z minecraftem zaczęła się od Minecraft Classic. Grałem tam jak również byłem administratorem jednego z serwerów. Potem przeszedłem na Minecraft Beta gdzie grałem z kolegami. Potem odeszłem na długi czas od minecrafta. Wróciłem jednak na serwery hardcore gdzie byłem w znanych gildiach, oraz prowadziłem kanał na YT z parkourem . Potem znowu zostawiłem minecrafta i wróciłem po rocznej przerwie na serwer Craftapple. I tak jestem z wami do teraz. A teraz czas na nurtujące was pytania, z szablonu ThreeEyedMaster.Lecimy. Jak masz na drugie imię? Mateusz. Twoja ksywka ? Wariat Ile centymetrów mierzysz? 172 cm Jaki masz numer buta? 43/44 Jaki masz znak zodiaku? Wodnik Wierzysz w horoskopy? Nie. Wklej zdjęcie! Lepiej nie Jesteś praworęczny czy leworęczny? Praworęczny Czego nie lubisz robić? Robić zakupów Co lubisz najbardziej jeść? Placek po zbójnicku Czego najbardziej nie lubisz jeść? Flaków Jaki jest twój ulubiony owoc? Banan Jakiego warzywa nie lubisz? Pomidor Jakiej czekolady nie lubisz? Białej Co najczęściej jesz na śniadanie? Owsiankę Co najczęściej jesz na kolację? Kanapki Kiedy ostatnio widziałeś się ze swoimi przyjaciółmi ? Dzisiaj W jakim stylu się ubierasz? To zależy od sytuacji Jaki masz kolor włosów? Czarne Jakiej długości są twoje włosy? Nie mierzyłem Twoje włosy są kręcone, proste czy falowane? Lekko kręcone Wolisz brunetki czy blondynki? To i to Jakiego koloru są twoje oczy? Niebieskie Lubisz zwierzęta? Tak. Masz zwierze? Mam psa. Masz chłopaka/dziewczynę? Nie Lubisz mnie? Tak Dlaczego? Bo tak Jaką najgłupszą rzecz ode mnie usłyszałeś? Nie pamiętam Co byś mi teraz powiedział? Nie wiem Jakie pytanie byśmy teraz zadał? Dlaczego to jest takie długie ? Kiedy masz imieniny? 10 lutego Masz telefon domowy? Tak Masz rodzeństwo? Nie Jakie imię żeńskie ci się najbardziej podoba? Klementyna Jakie imię męskie ci się najbardziej podoba? Franciszek Jakiego aktora polskiego najbardziej lubisz? Leszek Lichota Jaką aktorkę polską najbardziej lubisz? Brak ;d Jakiego aktora zagranicznego najbardziej lubisz? Johnny Deep Jaką aktorkę zagraniczną najbardziej lubisz? Angelina Jolie Jaki zespół polski najbardziej lubisz? 52 Dębiec Jaki zespół zagraniczny najbardziej lubisz? Coldplay Podaj ulubioną piosenkę/piosenki Quebonafide-Trip Quebonafide-Manekin Jaką słuchasz muzykę? Rap Jakie jest twoje ulubione drzewo? Świerk Jaki jest twój ulubiony film? Samowolka Jaki jest twój ulubiony serial? Wataha Czy lubisz śpiewać? Nie Czy lubisz tańczyć? Nie Czy lubisz rysować? Nie Ulubiony gadżet? Telefon Ulubiona strona internetowa? Youtube Ulubiony program telewizyjny? Ukryta prawda Jaki jest twój ulubiony sport? Piłka nożna Uprawiasz jakiś sport? Tak, strzelectwo. Ulubione przysłowie? "Kto mieczem wojuje, od miecza ginie" Co byś zrobił gdybyś wygrał 1 000 000 000 000 PLN? Rozdał biednym i głodującym a za resztę kupibyłbym jakiś dom w Bieszczadach ^^ Co byś zmienił na świecie? Zmieniłbym podejście człowieka do drugiej osoby Czy wygrałeś kiedyś Big Milka? Taaaak Na jakich instrumentach umiesz grać? Na keyboardzie i trochę ma akordeonie. Wierzysz w prawdziwą miłość? Tak Jaka jest twoja ulubiona stacja radiowa? RMF FM Czy umiesz pływać? Tak Jakie lody najbardziej lubisz? Jogurtowe Lubisz długo spać? Nie Jaki jest twój najdziwniejszy sen? Że ludzie zamiast kości mieli ości Jaki obcy język znasz? Angielski, niemiecki,rosyjski Napisz coś w tym języku Zdrastwutje Co to znaczy? Witam/Dzień dobry Jeździsz na rowerze? Tak Jeździsz na rolkach? Nie Jeździsz na hulajnodze? Nie Jeździsz na deskorolce? Nie Ulubione miejsce wakacyjne? Chorwacja Co zabrałbyś na bezludną wyspę (rzeczy)? Scyzoryk, wodę, jedzenie i flary Lubisz chodzić do kina? Tak Na jakim filmie byłaś/byłeś ostatnio w kinie? Oj zapomniałem tytuł Czy lubisz czytać książki? Nie bardzo Jaka książka jest twoją ulubioną książką? Baśniobór Jaka jest twoja ulubiona bajka? Reksio xD Jaka jest twoja ulubiona gazeta? Kiedyś "Uważam rze" Kim chciałbyś zostać w przyszłości? Strażnikiem granicznym lub celnikiem Jakie masz hobby? Strzelectwo O czym marzysz? O zostaniu pogranicznikiem w Bieszczadach Wymień trzy rzeczy, których utrata byłaby dla ciebie bardzo bolesna. Rodzina, Jedzenie, Przyjaciele Wymień 4 swoje wady. Prowokujące zachowania, Lekceważenie innych i więcej mi do głowy nie przychodzi ;/ Wymień 4 swoje zalety. Pracowitość Odpowiedzialność Szczerość Skromność Co cię denerwuje? Bujanie w obłokach Czego się boisz? Matematyki Jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia? Piątek Jakiego dnia tygodnia najbardziej nie lubisz? Poniedziałek Jaką porę roku najbardziej lubisz? Lato Jakiej pory roku najbardziej nie lubisz? jesień Jaki jest twój ulubiony numer? 29 Jakiego numeru najbardziej nie lubisz? 13