MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Rekrutacja o pomocnika otoon.

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika otoon PL, 9 Październik 2016.

?

Czy opisuję siebie dobrze

Poll closed 28 Październik 2016.
  1. Kłamiesz!

0 głos(ów)
    0,0%
  2. Nie do końca.

50,0%
  3. Nie wiem!

50,0%
  4. Nawet, nawet.

0 głos(ów)
    0,0%
  5. Trochę tak.

0 głos(ów)
    0,0%
  6. Tak!

0 głos(ów)
    0,0%
  7. Ty byś kłamał?!

0 głos(ów)
    0,0%
  8. Oczywiście że tak!

0 głos(ów)
    0,0%
  9. OCZYWIŚCIE!!!

0 głos(ów)
    0,0%
  10. TAK OCZYWIŚCIE TAK :D.

0 głos(ów)
    0,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. otoon PL

otoon PL ANANAS

Docenione treści:
    0
    Imię:Michał
    Dokładny nick w grze:eek:toon
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Dziennie w grze przebywam 2/2 i pół godziny na craftapple.pl.
    Data urodzenia:2007 rok
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:Rok 2011
    wersja około 1.5.2
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:Czerwiec 2016 rok.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nigdy nie byłem karany na serverze ani na forum.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Nic nie chciał bym zmieniać moim zdaniem server jest IDEALNY.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:pomocnik musi odpowiadać na pytania, utrzymywać porządek na serverze oraz na forum.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chciałbym zostać pomocnikiem zwłaszcza by upilnować ludzi których nic nie obchodzą inni których na tak popularnym serverze jak craftapple jest niestety dużo :(.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:powstałe konflikty będę łagodził na serverze creative(głównie na tym gram) w sposób normalny(nie będę nikomu nic wciskał na siłę).
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Gdybym nie posiadał to bym nawet tego nie pisał(tak).
    Jestem miły, mam poczucie humoru(ale nie żartuje bo jest przesadne), lubię rysować oraz grać w minecrafta.
    Określ swoją dyspozycyjność:Zwykle bywam na serverze w godz 16/17 lub w weekendy o 8.
    Umotywowanie podania:Uważam że mogę się przydać dlatego piszę to podanie.Pozdrawiam.
    :)

Reklama
  2. JohnRambo

JohnRambo Erivis

Docenione treści:
    183
    Podanie się zlewa i ciężko czyta. Nie podałeś na którym serwie dokładnie przebywasz tutaj chodziło o np survival, creative , skyblock.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę