Imię:Michał Dokładny nick w grzetoon Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniejziennie w grze przebywam 2/2 i pół godziny na craftapple.pl. Data urodzenia:2007 rok Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:Rok 2011 wersja około 1.5.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:Czerwiec 2016 rok. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nigdy nie byłem karany na serverze ani na forum. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Nic nie chciał bym zmieniać moim zdaniem server jest IDEALNY. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnikomocnik musi odpowiadać na pytania, utrzymywać porządek na serverze oraz na forum. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chciałbym zostać pomocnikiem zwłaszcza by upilnować ludzi których nic nie obchodzą inni których na tak popularnym serverze jak craftapple jest niestety dużo . W jaki sposób załagodzisz powstałe konfliktyowstałe konflikty będę łagodził na serverze creative(głównie na tym gram) w sposób normalny(nie będę nikomu nic wciskał na siłę). Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Gdybym nie posiadał to bym nawet tego nie pisał(tak). Jestem miły, mam poczucie humoru(ale nie żartuje bo jest przesadne), lubię rysować oraz grać w minecrafta. Określ swoją dyspozycyjność:Zwykle bywam na serverze w godz 16/17 lub w weekendy o 8. Umotywowanie podania:Uważam że mogę się przydać dlatego piszę to podanie.Pozdrawiam.
Podanie się zlewa i ciężko czyta. Nie podałeś na którym serwie dokładnie przebywasz tutaj chodziło o np survival, creative , skyblock.