Imię:Kuba Dokładny nick w grze:lol307 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Czas:2-4h ulubiony serwer:craftapple Data urodzenia:2004r Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:data: 2012rok wersja:1.7.8 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2015 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:nic, jest genialny Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnikgarniać czat pomagać innym na forum i na serwerze... Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:bo chciałbym zobaczyć jak to jest, mój pierwszy raz. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:ukaranie winnego i wytłumaczenie sytuacji Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:tak Opisz swoją osobę: Lubie grać w piłke. ubieram sie na niebiesko. mam blond włosy. stawiam grzywke. Określ swoją dyspozycyjność:szybko podchodze do sytuacji i stanowczo Umotywowanie podania:Mam nadzieje że moja proźba zostanie przyjęta