Nick w grze: Genger Nick oskarżonego/oskarżonych: Marcinek6 Przybliżona data: 9.10.16 Dowody: Siedzę na ts po ub, na kanale i nagle na kanał wchodzi marcinek6 i zaczyna mi wmawiać że ja to jakiś nazilord, a gdy powiedziałem że nie mam zamiaru rozmawiać z nim dłużej, to mnie zbanował ponownie. Ja rozumiem wszystko, ale postępowanie tego typa to już skandal. Nie można wejść i siedzieć na kanale bez mikrofonu bo od razu się przywali. Osobnik taki nie powinien sprawować funkcji administratora na teamspeaku tak wielkiej serwerowni jaką jest craftapple. Mam wielką nadzieję, że sprawa zostanie wyjaśniona i będzie wymierzona sprawiedliwość.
Gracze mówią, że jeszcze wczoraj się odzywałeś na TS, spytałem Cię czy wiesz kto to Nazilord, odpowiedziałeś, że nie masz pojęcia, a z multikonta 'Gamer123456789' w dniu 09-05-2016, 10:42 PM napisałeś w jakimś temacie "Multikonto nazilord24 - do zamknięcia". Oprócz tego masz takie samo IP. Coś za dużo tych zbiegów okoliczności, napisz do mnie na PW na forum, jak kupisz mikrofon. Unbana nie ma.