Cześć ThreeEyedMaster. Jako, iż dzisiaj otrzymałeś nową rangę Administratora zadam Ci kilka pytań B) PS. Jeszcze raz gratulacje. Wytrwałości i abyś szybko się odnalazł na nowym stanowisku i tylko życzyć Ci powodzenia! A teraz odpowiedz nam na kilka pytań, by nowa Społeczność dobrze Ciebie poznała, a współpraca była zacna. Kod: Jak masz na drugie imię? Twoja ksywka ? Ile centymetrów mierzysz? Jaki masz numer buta? Jaki masz znak zodiaku? Wierzysz w horoskopy? Wklej zdjęcie! Jesteś praworęczny czy leworęczny? Czego nie lubisz robić? Co lubisz najbardziej jeść? Czego najbardziej nie lubisz jeść? Jaki jest twój ulubiony owoc? Jakiego warzywa nie lubisz? Jakiej czekolady nie lubisz? Co najczęściej jesz na śniadanie? Co najczęściej jesz na kolację? Kiedy ostatnio widziałeś się ze swoimi przyjaciółmi ? W jakim stylu się ubierasz? Jaki masz kolor włosów? Jakiej długości są twoje włosy? Twoje włosy są kręcone, proste czy falowane? Wolisz brunetki czy blondynki? Jakiego koloru są twoje oczy? Lubisz zwierzęta? Masz zwierze? Masz chłopaka/dziewczynę? Lubisz mnie? Dlaczego? Jaką najgłupszą rzecz ode mnie usłyszałeś? Co byś mi teraz powiedział? Jakie pytanie byśmy teraz zadał? Kiedy masz imieniny? Masz telefon domowy? Masz rodzeństwo? Jakie imię żeńskie ci się najbardziej podoba? Jakie imię męskie ci się najbardziej podoba? Jakiego aktora polskiego najbardziej lubisz? Jaką aktorkę polską najbardziej lubisz? Jakiego aktora zagranicznego najbardziej lubisz? Jaką aktorkę zagraniczną najbardziej lubisz? Jaki zespół polski najbardziej lubisz? Jaki zespół zagraniczny najbardziej lubisz? Podaj ulubioną piosenkę/piosenki Jaką słuchasz muzykę? Jakie jest twoje ulubione drzewo? Jaki jest twój ulubiony film? Jaki jest twój ulubiony serial? Czy lubisz śpiewać? Czy lubisz tańczyć? Czy lubisz rysować? Ulubiony gadżet? Ulubiona strona internetowa? Ulubiony program telewizyjny? Jaki jest twój ulubiony sport? Uprawiasz jakiś sport? Ulubione przysłowie? Czego nigdy byś nie zrobił? Co byś zrobił gdybyś wygrał 1 000 000 000 000 PLN? Co byś zmienił na świecie? Czy wygrałeś kiedyś Big Milka? Na jakich instrumentach umiesz grać? Wierzysz w prawdziwą miłość? Jaka jest twoja ulubiona stacja radiowa? Czy umiesz pływać? Jakie lody najbardziej lubisz? Lubisz długo spać? Jaki jest twój najdziwniejszy sen? Jaki obcy język znasz? Napisz coś w tym języku Co to znaczy? Jeździsz na rowerze? Jeździsz na rolkach? Jeździsz na hulajnodze? Jeździsz na deskorolce? Ulubione miejsce wakacyjne? Co zabrałbyś na bezludną wyspę (rzeczy)? Lubisz chodzić do kina? Na jakim filmie byłaś/byłeś ostatnio w kinie? Czy lubisz czytać książki? Jaka książka jest twoją ulubioną książką? Jaka jest twoja ulubiona bajka? Jaka jest twoja ulubiona gazeta? Kim chciałbyś zostać w przyszłości? Jakie masz hobby? O czym marzysz? Wymień trzy rzeczy, których utrata byłaby dla ciebie bardzo bolesna. Wymień 4swoje wady. Wymień 4 swoje zalety. Co cię denerwuje? Czego się boisz? Jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia? Jakiego dnia tygodnia najbardziej nie lubisz? Jaką porę roku najbardziej lubisz? Jakiej pory roku najbardziej nie lubisz? Jaki jest twój ulubiony numer? Jakiego numeru najbardziej nie lubisz?
Jak masz na drugie imię? Nie mam. Twoja ksywka ? Three, Dżewo Ile centymetrów mierzysz? To zależy od temperatury. Ale sporo Jaki masz numer buta? Nie mam zielonego pojęcia. Przecież to jest tak umowna standaryzacja, że szok. Znaczy zaczynam przymierzanie od czterdziestukilku i schodzę w dół, aż będzie pasował. Jaki masz znak zodiaku? Nie wiem. Wierzysz w horoskopy? Nie. Wklej zdjęcie! Jesteś praworęczny czy leworęczny? Lewo <rumieni się> Czego nie lubisz robić? Pomagać komuś przy zakupie komputera. Co lubisz najbardziej jeść? Jedzonko przygotowane przeze mnie. Czego najbardziej nie lubisz jeść? Czegoś zimnego gdy powinno być ciepłe i vice versa. Jaki jest twój ulubiony owoc? Opuncja Jakiego warzywa nie lubisz? Czerwonej kapusty, tak mi się wydaje. Jakiej czekolady nie lubisz? Podawanej z ręki. Co najczęściej jesz na śniadanie? Musli z jogurtem. Tudzież owsiankę z bakaliami i pokrojonymi bananami. Co najczęściej jesz na kolację? Lody ^^ Kiedy ostatnio widziałeś się ze swoimi przyjaciółmi ? Dziś. W jakim stylu się ubierasz? Moim własnym. Zależnym od sytuacji. Jaki masz kolor włosów? Kruczoczarne. Jakiej długości są twoje włosy? Różnej. Twoje włosy są kręcone, proste czy falowane? Proste. Wolisz brunetki czy blondynki? Sam nie wiem. To nie tak działa chyba. Jakiego koloru są twoje oczy? Piwne. Lubisz zwierzęta? Tak. Masz zwierze? Nie. Masz chłopaka/dziewczynę? /slub stan. Mam. Lubisz mnie? Nie. Dlaczego? Bo zadałeś mi te pytania. Jaką najgłupszą rzecz ode mnie usłyszałeś? Masz moderatora od xyz dni. Co byś mi teraz powiedział? Lecz się Jakie pytanie byśmy teraz zadał? Tobie co ? Kiedy masz imieniny? Nie obchodzę. Masz telefon domowy? Nie. Masz rodzeństwo? Tak, kilkoro. Jakie imię żeńskie ci się najbardziej podoba? Anastazja Jakie imię męskie ci się najbardziej podoba? Solidariusz Jakiego aktora polskiego najbardziej lubisz? Michał Żebrowski za "r" w głosie. Jaką aktorkę polską najbardziej lubisz? Danuta Stenka, niech jej będzie Jakiego aktora zagranicznego najbardziej lubisz? Matthew McConaughey, a może jednak Antony Starr, sam nie wiem. Jaką aktorkę zagraniczną najbardziej lubisz? Również ciężko określić dokładnie, ale niech będzie, że Charlize Theron lub Cate Blanchett. Jaki zespół polski najbardziej lubisz? Kamp! Jaki zespół zagraniczny najbardziej lubisz? Rammstein Podaj ulubioną piosenkę/piosenki Lykke Li - I Follow Rivers, The Knife - 'Pass This On', Renata Przemyk — Kochana, Hozier — Take Me to Church, Avantasia — Anywhere, Madonna - Isaac Jaką słuchasz muzykę? Dobrą. Serio. Jakie jest twoje ulubione drzewo? Klon palmowy Jaki jest twój ulubiony film? Gia Jaki jest twój ulubiony serial? Notatnik Śmierci Czy lubisz śpiewać? Nie. Czy lubisz tańczyć? Tak. Czy lubisz rysować? Nie. Ulubiony gadżet? Scyzoryk. Ulubiona strona internetowa? Wikipedia Ulubiony program telewizyjny? Ewa Ewart Poleca, Kuchenne Rewolucje, Atomowe sekrety - to trzy które są aktualnie ustawione do nagrywania, a zatem można powiedzieć, że są moimi ulubionymi. Jaki jest twój ulubiony sport? Siatkówka Uprawiasz jakiś sport? Tak. Ulubione przysłowie? Moje ostatnio ulubione zawiera wulgaryzm, dlatego nie zacytuję go tutaj. Ale możecie dopytać na TeamSpeak Czego nigdy byś nie zrobił? Zdradził przyjaciół. Co byś zrobił gdybyś wygrał 1 000 000 000 000 PLN? To proste. Wrzucił to na ciekawą lokatę i co miesiąc wyciągał %. Jedną ósmą tego % bym przeznaczał na jałmużnę, a za resztę spełniał swoje marzenia np. dobra maszyna dla CraftApple Co byś zmienił na świecie? Kolor nieba na amarantowy. Czy wygrałeś kiedyś Big Milka? Tak, kilka razy. Radość jak z wygranej w totku Na jakich instrumentach umiesz grać? Na gitarze. Wierzysz w prawdziwą miłość? Ależ oczywiście. W istnienie istot pozaziemskich także. Jaka jest twoja ulubiona stacja radiowa? Bardzo rzadko słucham radia. Dobijają mnie reklamy środków na pryszcze, kobiecej higieny intymnej itp. Lecz czasem w aucie słucham Radio Chilly Zet Czy umiesz pływać? Niczym ryba. Jakie lody najbardziej lubisz? Duże. Lubisz długo spać? Nie. Jaki jest twój najdziwniejszy sen? Najdziwniejszego nie opowiem, ale może opowiem końcówkę dzisiejszego. A zatem leżę sobie w porannej fazie snu i nagle słyszę męski, głęboki głos "Nadchodzi" i w tym momencie zadzwonił budzik. Wszechobecna ciemność nie pomagała w pozbyciu się uczucia niepewności. Jaki obcy język znasz? Tak. Napisz coś w tym języku Are we doing this or what ? Co to znaczy? Kupić Ci jakiegoś drinka ? Jeździsz na rowerze? Tak Jeździsz na rolkach? Nie Jeździsz na hulajnodze? Tak Jeździsz na deskorolce? Tak Ulubione miejsce wakacyjne? U dołu lewej strony karku. Co zabrałbyś na bezludną wyspę (rzeczy)? Telefon satelitarny. Lubisz chodzić do kina? Nie. Na jakim filmie byłaś/byłeś ostatnio w kinie? Nice Guys Czy lubisz czytać książki? Tak. Jaka książka jest twoją ulubioną książką? Tank Girl Jaka jest twoja ulubiona bajka? Piesek Leszek Jaka jest twoja ulubiona gazeta? Nie mogę odpowiedzieć, bo mi zakazuje Regulamin. Kim chciałbyś zostać w przyszłości? Adminem CraftApple...oh...wait! Jakie masz hobby? Pisanie artykułów na Wikipedii O czym marzysz? O wygranej wczorajszego zakładu. Wymień trzy rzeczy, których utrata byłaby dla ciebie bardzo bolesna. Zęby, oczy, język. Wymień 4swoje wady. Solidny. Precyzyjny. Dowcipny. Sarkastyczny. Wymień 4 swoje zalety. Solidny. Precyzyjny. Dowcipny. Sarkastyczny. Co cię denerwuje? Niesolidność. Nieprecyzyjność. Krętactwo. Cwaniactwo. Rozmemlane/nijakie osobowości. Czego się boisz? Że pewnego dnia się obudzę. Jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia? Czwartek. Jakiego dnia tygodnia najbardziej nie lubisz? Środy. Jaką porę roku najbardziej lubisz? Zima Jakiej pory roku najbardziej nie lubisz? Przedwiośnie/Przedzimie Jaki jest twój ulubiony numer? h4 ewentualnie 4h Jakiego numeru najbardziej nie lubisz? 22 Sorrki, że tak późno odpowiadam. Ale najpierw nie miałem czasu, a potem myślałem, że odpowiedziałem. Ale okazało się, że miałem zapisany szkic czyli pewnie odpowiadałem ale ktoś mi przerwał.
Wtf!?! [hr] A tak na serio ja też do adminów mam pytania; 1, (i najważniejsze) kiedy craftapple na androida 2. Czy pojawi sie jakiś serwer na 1.7 3.pograsz ze mną w innym serwerze?
Smokx a ja mam do ciebie pare pytań: 1. Po co piszesz takie bezsensowne posty!? 2. Ten serwer się nie cofnie do 1.7! 3. Wiesz co? Nienależy reklamować innych serwerów Ps. Weź nienabijaj postów.