1. Nick w grze: JohnRambo 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Mati_HC 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data: 2016-10-12 5. Opis wykroczenia: Udostępnianie na czacie globalnym treści/stron o tematyce erotycznej. Piszę sargę z tego powodu iż na serwerze grają osoby nieletnie które nie powinny oglądać tego typu rzeczy. 6. Dowody: https://zapodaj.net/1358cd8dc4ba3.png.html posiadam obrazek bez cenzury
Gracz złamał § 3. Pkt. 2 regulaminu co zgodnie z § 13. Pkt. 2 powinno zostać ukarane wyrzuceniem z serwera do 2 razy a potem wyciszeniem gracza na okres do 48h.
kiedy wstawił link został kicknięty mutea mogłem dać dopiero po 2gim kicku. Wrzuciłem to na forum ponieważ są gracze na serwerze którzy nawet nie wiedzą co to za strona i nie są w odpowiednim wieku aby takie rzeczy oglądać. To się nazywa demoralizacja młodych pokoleń :/
Postępowanie ws. tego gracza powinno wyglądać tak jak ujął to Kruku. Rozumiem, że grają tu osoby w wieku mniejszym niż 18 lat, ale żeby od razu ban? (Odpowiedź trochę bez sensu, ale zachowanie zgłaszającego pomocnika nieco mnie denerwuje)