MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Rekrutacja - Absynt

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Absynt, 13 Październik 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Absynt

Absynt Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Sebastian

Dokładny nick w grze: Absynt

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Od 3 do 5 godzin dziennie. Wyłącznie survival.

Data urodzenia: 10.03.1997r

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Około 2011r. Wersja to wczesna beta 1.1

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 4 Edycja, bodajże początek 2015r.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nie byłem karany.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na pewno rygor jeśli chodzi o czat i zachowania graczy wobec siebie. Może dodanie kilku pluginów typu false block jeśli to by nie było problematyczne. ;)

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik? Pozwolę sobie na Cyt. "OBOWIĄZKI POMOCNIKA:
    - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.
    - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora.
    - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend
    - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.
    - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)

Komendy Pomocnika:
    /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera
    /mute nick - np. 24h, 10min, 7day"

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Uważam że mogę wspomóc serwer i administrację swoją znajomością mechaniki gry czy to zasad pisowni i kultury osobistej. :)

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wezmę pod uwagę zdanie obu stron konfliktu i obiektywnie podejmę decyzję co do rozstrzygnięcia.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście. Potrafię sprawnie pokierować grupą jak i dostosować się do warunków panujących w danej sytuacji.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. O sobie...Mam 19 lat i uczę się w technikum budowlanym ;) Uważam się za osobę towarzyską, wolną od uprzedzeń i godną zaufania. Potrafię sprawnie rozwiązywać problemy i podchodzić z trzeźwym umysłem do sytuacji stresowych. Nie lubię i nie toleruję chamstwa. Wolne chwile w mojej codzienności wypełniają muzyka i filmy. A poza tym jestem za każdą aktywnością czy to siłownia, basen, biegi, narty itd. itp.

Określ swoją dyspozycyjność: Jestem w klasie maturalnej więc moja dostępność może być momentami ograniczona. Ale w każdej chwili można się ze mną kontaktować na facebooku czy sms.

Umotywowanie podania: Pełniłem już funkcję moderatora, pomocnika, administratora w grze i na serwerach teamspeak, więc mam w tym nie małe doświadczenie. Lubię rozwiązywać konflikty i dbać o kulturę graczy. Jestem obeznany z grą, pomocny, a w odpowiednich sytuacjach rzetelny i dokładny.

Reklama
  2. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Hej :)

Serio w roku maturalnym masz czas siedzieć po 3 do 5 h dziennie na klockach? (Pytanie retoryczne)

Podanie proste, niczym się nie wyróżniające - poprawne.

Aktywność na forum zero. Nie licząc tej wypowiedzi pod skargą (choć nie słuszną) na ciebie.

Twój nick mi się "kojarzy". Pisząc to mam na myśli, że widziałem cie raz lub dwa na chat. Nie wiem, czy jesteś taką cichą myszką, czy zwyczajnie nie grasz zbyt często, ale fakt jest i będzie faktem: mało cie widać.

Komendy pomocnika znasz (Crtl+C Crtl+V)
    Obowiązki również znasz (Crtl+C Crtl+V)

Szczerze (i nie mówię tego bo nie chce byś się dostał) nie znam cię. Zwyczajnie nie wiem kim jesteś. Napisałeś spoko podanie, ale poza tym co napisałeś nie mam nic by jakoś ciebie określić :p

IMHO powinieneś zacząć się trochę udzielać, tak bardziej niż do tej pory.

Obecnie jestem na nie
    Z zastrzeżeniem: daj się poznać i jeśli tym razem się nie uda, nie poddawaj się bo biorąc pod uwagę twoje doświadczenie to świetnie byś się odnalazł w szeregach ekipy. Brakuje tylko tej aktywności...

3. Absynt

Absynt Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Wiem że to aż kłuje w oczy, ale umówmy się. Jak wiele osób zaczyna naukę, nawet do matury, na początku roku.

Masz rację co do obowiązków i praw. (Ctrl+C Ctrl+V)
    Właśnie dlatego określiłem to jako cytat. Jednak to nie oznacza że ich nie znam. ;)

Nie znasz mnie, bo jestem graczem. Wchodzę do gry, z paroma znajomymi i to oni w większości mi towarzyszą. Nie uczestniczę w częstych przepychankach na czacie. A to co mam do załatwienia, załatwiam zwyczajnie na pw. :)

I sądzę że po to jest właśnie funkcja pomocnika. Żeby móc poznać nową osobę i określić czy nadaję się do swojej roli.

4. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Nie znam Cie. Dosłownie pierwszy raz widzę Twój nick, wierz mi zapamiętałbym taki nick. A skoro tak to znaczy, że jeszcze nigdy nie pomogłeś komuś na czacie. A jest to jedno z głównych zadań Pomocnika.

Daj się poznać innym Graczom, po za Twoimi kumplami. Pokaż, że lubisz pomagać. Zacznij udzielać się w życiu Społeczności CraftApple. A jeśli za miesiąc nadal będziesz chciał być Pomocnikiem to napisz raz jeszcze Podanie.

Kandydatura odrzucona

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę