1.Nick z gry: Inevara 2.Data otrzymania bana: 14-10-2016 22:11pm 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: "Nieumyślna reklama" 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Śmieszna sprawa. Za niedopatrzenia ekipy musi cierpieć gracz. Rozumiem, że mnie nie lubicie, denerwuję was etc, ale to chyba przesada. Widać podejrzany nick, to raczej powinno się go sprawdzić. E&A obecne na serwerze tego nie zrobiły, zrobił to za nich gracz. Gracz próbował poinformować OGÓŁ e&a, więc wykorzystany do tego został chat ogólny. Gracz wskazał tylko na nick i na próbę wyszukania w google. Pewnemu moderatorowi o nicku ptaka na myśl przywodzącym chyba nie spodobała się próba pomocy i wyręczenie w czymś, co raczej jest jego obowiązkiem i gracza zbanował. Inevara teraz ma odcięcie od serwera na tydzień. Dziękuję bardzo. Mocno wam mnie brakuje, to się przebija przez wszystko.
Gracz został ostrzeżony o banicji i otrzymał kilka minut na zdjęcie "cubów" po czym otrzymał należną blokadę. Ty, nie dość, że ogłaszałeś wszem i wobec, że taki gracz istnieje i w nicku zawarta jest nazwa serwera to jeszcze napisałeś go i poleciłeś poszukać go sobie w google. Ciekawe ilu graczy zrobiło tak jak mówiłeś... Biorąc jednak pod uwagę twoje szlachetne intencje uznałem że nie było twoim zamiarem reklamować ww serwer dla tego otrzymałeś bana na 7 dni. Następnym razem postaraj się załatwiać takie sprawy w mniej "ogólny" sposób. Prośba rozpatrzona Negatywnie
Taaa... Patrzę sobie na aktywność obecnych członków ekipy już od dłuższego czasu (tak, jeszcze sprzed awansów) i myślę, że trzeba wszystkich od razu informować, bo nigdy nie wiadomo, czy ten, którego sobie upatrzę, nie afczy. Zróbcie chat kierujący wiadomości tylko do e&a, wtedy będzie ten ban miał sens.