1. Nick na Ts3 : EnderDragon122 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Administracja TS3 3. Serwer: (np. survival/creative) .... 4. Przybliżona data: 15.10.2016 5. Opis wykroczenia: Witam chce się wypowiedziec na temat administracji na ts3 Nie dostalem rejestracji bo nie mam mikrofonu ??? Dramat Co dalej dowiedzialem sie że gracz O nicku Hate_You dostal rejestracje bez mikrofonu. Miło z waszej strony Chyba wam powinno wystarczyc że kiedys ze mna rozmawialiscie i wypadaloby zarejestrowac mnie Ale nie wy macie zawsze swoje zdanie Nawet jak ktos wam prawde powie to wy i tak bedziecie musieli wszystko zrobic zeby to sie jak najlepiej dla was skonczylo . PZDR !
Tylko dostałeś UB, od razu trujesz dupę. Boże człowieku.., ogarnij się.. [hr] Hah, spinam? Człowieku, ja cały czas permy dostaje.., niesłuszne bany i wyzwiska i uwierz nie składam takich skarg jak ty, bo to sensu nie ma. I tak Administracja ma ******** na zdanie graczy, jak chcesz coś załatwić pisz do Infiego.., jest to jedyny z którym się dogadasz..