Nick z gry:MaksProo Data otrzymania bana:2016.10.16 Powód otrzymania bana:AntyKnock Dlaczego miał bym dostać UB:Chciałbym dostać UB dlatego że zrozumiałem że źle postąpiłem i chciałbym grać dalej. Pozdrawiam bardzo serdecznie MaksProo.
A więc wypowiem się tutaj. Owszem co do UB nie mogę się zdecydować. Ostatnio mówiłeś mi na ts że brzydzisz się Cheaterami i nie rozumiałeś jak można cheatować no i w końcu sam się nim stałeś. Owszem zawiodłem się bo jesteś miłym i wydającym się być uczciwym graczem nie łamiącym regulaminu, ale się stało niestety. Z względu na twój młody wiek powinieneś dostać 1 szansę, bo wydaje mi się że z własnej woli tego nie zrobiłeś tylko ktoś ci to polecił/namówił.
Ehhh 46 sekunda na filmiku ladaviego w skardze złożonej na ciebie to niepodważalny dowód na to że masz antyknocka. Więc mówienie tutaj że " niczego nie miałem " nie sprawdzi się. Lagiem też to nie było więc na twoim miejscu po prostu przyznałbym się do winy.
@miszczu15 Bugiem/lagiem nazywasz fakt, że kiedy biłem go to nie odlatywał a w tym czasie mnie bił? Na lagu nie da się bić panie specjalista.
Ok już sprawa zakończona ban jest odczekam nic się nie stało spk tylko gdyby UB był to też spk [hr] Słuchajcie przyznaje się tak miałem antyknocka