MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie TS3] Patch277 (pat277)

Dyskusja w 'Kosz' rozpoczęta przez użytkownika pat277, 17 Październik 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Podanie o przyznanie rangi Pomocnik TeamSpeak3 CraftApple

1. Nick: Mój nick na serwerze TeamSpeak3 CraftAppple to Patch277.
    2. Wiek: Według rang na TeamSpeak3 14+.
    3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3: Jest to około 5 godzin dziennie, a czasami nawet 6.
    4. Czy grasz na serwerach craftapple.pl: Tak gram, już ponad 2 lata.
    5. Jak długo korzystasz z naszego serwera Ts3: Jak napisałem w poprzednim podaniu, były to czasy TeamSpeak3 XInfiniterX, około 10 miesięcy temu, jeśli dobrze pamiętam.
    6. Czy miałeś/łaś tu kiedykolwiek bana/ dlaczego: Oficjalnie bana zgodnie z regulaminem nie. Jedyny ban był podczas testowania uprawnień.
    7. Czy znasz się na BBCODE, opcje administrowania TS3: Jest to dla mnie podstawowa wiedze podczas pisania postów, wątków itp..
    8. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak pełniłem, nazwy co prawda były inne, ale przeznaczenie i ich obowiązki takie same. Byłem również Pomocnikiem na tym TeamSpeka3.
    9. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazywam się Marcin. Chodzę do 2 klasy gimnazjum o dodatkowym module zajęć RA (Rozszerzony Angielski) oraz WOKKAWJA (Wiedza o kulturze krajów anglojęzycznych w języku Angielskim). Mieszkam w województwie Wielkopolskim, dokładniej bliskie okolice Poznania. Interesuję się podróżami zagranicznymi, najchętniej do ciepłych krajów. Potrafię mówić w wielu językach, m.in: Angielski, Niemiecki, Hiszpański, Francuskim, oraz oczywiście Polskim. W wolnych chwilach, gdy tylko oderwę się od komputera lubię pojeździć rowerem, lub pobiegać. Jeśli chodzi o mnie. Jestem osobą pogodną, lubię poznawać nowe osoby. Staram się zachowywać odpowiednio do grona w którym obecnie jestem. Udzielam/Udzielałem się w niejednej akcji charytatywnej. Pomoc bezinteresowna daję mi największą satysfakcję, niezależnie od relacji między mną a tą osobą. Jeśli chodzi o zachowanie nie mam z nim problemów. W szkole zostało ocenione ono jako wzorowe.
    10. Dlaczego Ty: Wydaję mi się, że jestem odpowiednią jak stopień rangi osobom, dlatego, że jestem zrównoważony emocjonalnie oraz psychicznie, poddenerwowanie nie wyprowadzi mnie z równowagi. Zazwyczaj opanowuje to tak, że nawet nie widać. Nie przeszkadza mi pomaganie tej samej osobie wiele razy, nawet, jeśli jest to samo pytanie.
    11. Wymień administrację serwera TeamSpeak:

Administrator TS3 - XInfiniterX

Administrator TS3 - xXSoniaXx

Administrator TS3 - Marcinek7

Administrator TS3 - Kruku

12. Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3:
    Wszystkie, które są spisane w wątku. tj.
    - Pomagałbym rangom wyższym i wykonywał ich dodatkowe wskazania,
    - Zgłaszałbym wszelkie problemy/usterki/bugi dla Administracji, np. podwyższone permisje w nieodpowiednich rangach itp. ,
    - Pomagałbym graczom w ich problemach, wyjaśniałbym działanie programu TeamSpeak3, oraz zasady i poprawne korzystanie z TeamSpeak3 CraftApple.pl
    - Uczestniczyłbym w życiu, tzn. aktywnie uczęszczałbym się na forum oraz serwerach Minecraft,
    - Sprawdzałbym poprawność dat w opisach kanałów prywatnych i VIP,
    - Sprawdzałbym opisy użytkowników, a szczególnie avatary.
    Większość z powyższych już spełniam. Co można było zaobserwować przez ostatni miesiąc.

13. Czy Przeczytałeś regulamin?: Tak, uważnie przeczytałem/łam regulamin, zrozumiałem/łam jego
    postanowienia, wprowadzone dnia 31.01.2016r.

Kontakt możliwy poprzez:

[​IMG] - 57214636

[​IMG] - [ Przeniesienie do systemu PW ]

[​IMG] - Dostępność prywatnie.

Reklama
  2. miszczu15

miszczu15 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie.

Jestem na NIE.

3. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Jestem na NIE, miałeś już tą funkcje ale się przeliczyłeś, jak dla mnie wykorzystałeś kredyt zaufania u Administracji .

4. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Jestem na tak.
    Spoko osoba, pomaga cały czas mimo, że nie musi, zachowuje się jak pomocnik to czemu mu nie dać?

5. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Jestem na TAK!

Przydałaby się taka osoba w Ekipie TS.

Brak Pomocników widać każdego dnia.

6. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Mimo, że nie jestem od przyjmowania nowych członków ekipy to jestem jak najbardziej na tak.
    Decyzję podejmie jednak najwyższa z najwyższych w administracji Ts3 xXSoniaXx

7. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    61
    Umówmy się, że Podanie będziesz mógł złożyć dopiero w grudniu i się wtedy nad nim zastanowimy. Potraktuj to jako prezent pod choinkę od Administracji TS3. Odrzucone.

Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę