Niestety ale z przyczyn znudzenia mi się Minecraft'a ogłaszam że opuszczam serwerownię CraftApple. Dziękuję tym osobą za wspólną grę i wiele więcej, oto te osoby: Ladavi: Dziękuje Ci Ladavi za różne klepy, pomoce i wiele więcej. Xef: Bardzo Tobie Dziękuje za wspólną grę i za nauczenie nie bycia już takim frixem jak kiedyś. MarcinMT: Dziękuje Tobie Marcinie za różne klepy, pomaganie, goldziarke, różne śmiechy/beki. Mean: Dziękuje Ci za to że na tamtej edycji za małe koszty budowałeś mi super budynki. Vidmo: Bardzo Ci dziękuje za różne pomoce i wiele więcej. Revciu: Dziękuje Ci za to że pomagałeś mi i o wiele więcej. Kriss: Dziękuje Ci za klepy różne targi i pomoce. CleverPixel: Dziękuje Ci za pomoce, różne śmiechy, i wiele więcej. MaksProo: Dziękuje Ci za klepy, śmiechy. OldFoxy_: Dziękuje Ci za różne klepy, śmiechy i trochę więcej. SKYER: Dziękuje Ci za różne budowle, pomaganiu w szukaniu spawnerów, i wiele więcej. Gosiiia: Dziękuje Ci za to co wiesz na wcześniejszej edycji. SMAV: Dziękuje Tobie za różne walki, śmiechy i Karambita XD KolProo: Dziękuje Ci za różne klepy, śmiechy. Vid: Dziękuje Ci za różne klepy, śmiechy, pomaganie. Wojowinek: Dziękuje Ci za klepy, pomaganie. JohnRambo: Dziękuje Ci za różne klepy, śmiechy, pomoce, I wiele więcej Już chyba wszyscy. Jeśli kogoś pominąłem to niech zgłosi się poniżej to go tutaj dodam. Dziękuje też: ThreeEyedMaster, XInfiniterX, Marcinek7, LuckLukcy10, _Zielony_, CleverPixel, Lukiasfalt, JohnRambo, IndianaJohnes, Kruku, Noragiri, xkaroo i SnowSGirlFun To już chyba koniec więc Siemka :'(
A i zapomniałbym fox12: Dziękuje Ci za śmiechy,pomoce. _TheBonnie_: Dziękuje Ci za śmiechy,klepy,pomoce. [hr] Narka Marcin, Najpewniej wrócę jak dostane unbana na igusb123 bo nie toleruje moich podróbek Np. igusb124
Szkoda Mówiłem ci,że tak się kończy jak ktoś jest dla tak wyjątkowo złośliwy jak Ty byłeś, Jak wrócisz to mam nadzieję że nie będę musiał poświęcać na Ciebie tyle czasu żeby ci uprzykac powoli grę, Liczę że będziesz już uczciwie grać
Gangus, To nie jest skarga tylko żegnam się z normalnymi osobami a nie z tymi którzy po prostu chcą mej zagłady.
Zapomniałem... [hr] I tak 3 osoby razem z Tobą Smav zapomniałem i miałem dopisać thx za przypomnienie. [hr] Ja tam błędów nie widze zobacz jeszcze raz :x
Szkoda jeden z moich najlepszych zleceniodawców odchodzi Żegnaj i powodzenia ale jak ci się będzie nudzić to wpadnij
Wkoncu jednego pier*** lamusiarza mniej ;> hehe i ty sie nauczyłes nie byc frixem? xxdddd jedyne co sie nauczyles to jk sprawnie pobrac aure xd