Poszukuje zlecenia,buduje domy wille fortece podziemia i wiele innych .Oferuje swoje usługi wszystkim którym nie za bardzo chce się budować i tracić na to czas,za materiały płaci usługodawca .Cenę za moje usługi omawiam na priv ze zleceniodawcą (zapłata w AC lub diamentach)
Marcin, Mean to bardzo fajny i tani pracownik. Na tamtej edycji zbudował mi wieże maga za około 80k a pracy w tym było pare (z 15) godzin Mean jak będę grał jeszcze na serwerowni CraftApple to się zgłosze o kupno (To ja igusb123)
Jak chcesz zdobyć jakąś robotę, to najpierw przedstaw kilka swoich projektów i mniej więcej wykaż cennik, inaczej nic nie zdziałasz na większą skalę.
Niedługo wstawię zdjęcia [hr] Dzięki igusb zdjęć zostało mi mało ni robiłem ich za dużo na tamtej edycji ale niedługo mój nowy projekt zostanie skończony "DÓŻY PROJEKT" (+- tydzień)
Wygląda to ciekawie. Bardzo chętnie nawiązałbym z tobą współpracę związaną z budową pomniku, a także podziemnych komnat [styl nowoczesny, bardzo bogaty]. Jeżeli byłbyś chętny, napisz do mnie w grze. Możesz mnie znaleźć pod nickiem MrThunder, a wtedy uzgodnimy co i jak, a także wynagrodzenie związane z tą pracą.
Przepraszam, że nie w temacie ... Mean z jakich shaderów korzystasz ? Fajny ten murek widziałem polecam gracza.
mean wynajmę cię, pod jednym warunkiem: -Praca Wybudowana na trybie creative -Wynagrodzenie w wysokości 155 k ac -czas roboty, max 7 godz. -mam pare projektów, wybierzesz odpowiedni dla siebie. Dziękuje za czytanie mego wątku,oczywiście odezwę się jeszcze.
Z chęcią przyjmę projekt ,lecz jak na razie już nie wyrabiam Chwilowo nie będę przyjmował pracy z powodu zbyt wielu zleceń. Wątek do zamknięcia