I oto koniec. 3 miesiące i 3 podania by otrzymać rangę pomocnika. Kilka kolejnych miesięcy by otrzymać awans na Moderatora. I tylko 9 minut na napisanie rezygnacji...:\ Ileż to razy słyszałem pytania czy wylatuję do ciepłych krajów... śmieszne bo to co teraz się dzieje akurat nakłada się z okresem zimy. #KrukuWyleciałDoCiepłychKrajów Nie jest to jednak taki koniec końców, finito, basta. Jak to w życiu, pewien rozdział się kończy pewien zaczyna. Piszę to, nie po to by wygłaszać prawdę, wylewać żale (choć zapewniam że nie jest to dla mnie dzień wesoły), czy robić inne takie rzeczy, które zazwyczaj robi się w pożegnaniach. Chcę was poinformować, że musiałem zrobić rachunek sumienia i przeorganizować swoje priorytety. Słowem, muszę zniknąć na jakiś czas... Nie, nie wymienię tutaj nikogo z was, wszystkich, całej masy mnogości liczebności osób, z którymi grałem, gadałem, poznałem. Nie wymieniam bo nie żegnam się na zawsze. Były chwile radości, smutków, złości i szczęścia. Nie wiem jak potoczy się ten rok i jak zakończy. Jedno jest jednak pewne. Jeszcze tu wrócę
Gratuluję wyboru. Tylko nie spierdziel tego. Będziemy czekać, Wodzu Krótka Strzała. #ŻebroLajk #Pożegnanie #KtoTerazBędzieKickałZaWhispy
Ja się pytam co tu się dzieje ? co ? Opuściłem Craftapple na parę dni z powodu wyjazdu, a tu taka nie spodzianka :/. Kruku, mam nadziję, że przemyślisz to i wrócisz jeszcze do nas. Do zobaczenia ptaszku .
No i role się odwróciły... Teraz moje serce poszukiwacza płacze. I w pełni zgadzam się z ladavim. Ale ja wiem po co odchodzisz. Masz dość bycia nielotem i trzeba zarobić na svipa... Żarty na bok, jesteś świetnym gościem i takim pozostań. I nie martw się o działkę, zajmę się nią
Przykro mi, że nas opuszczasz. Na prawdę dobrze mi się z Tobą współpracowało. Mam nadzieję, że kiedyś do Nas wrócisz. Powodzenia w życiu i nauce Trzymaj się
Nie nie odchodz jesteś fajny i bez ciebie ten serwer nie będzie taki jak kiedyś zresztą (nie wiedziałem ze to powiem ale byłeś dla mnie jak ojciec)