MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na Pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Vertox, 25 Październik 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Vertox

Vertox Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Mateusz

Dokładny nick w grze: Vertox_PL

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:eek:d 16 do około 22-23 od poniedziałku do piątku i od 12 do późnej nocy w weekend. Najchętniej survival.

Data urodzenia: 22.08.2001

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Nie pamiętam roku ale wersja 1.2

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Pierwszy raz grałem w 2013 do 2014, teraz znowu gram od 2016.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Tak i nie czyli moje konto miało bana ale grał w tedy bracik.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Chciałbym załagodzić przekleństwa na czacie które obeszły cenzurę oraz wprowadzić jakieś eventy na spawnie na survivalu.
    Najpierw bym upominał a potem blokował czat dla tych osób.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Może i musi banować na czacie tych którzy nie przestrzegają zasad.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chciałbym zostać pomocnikiem ponieważ bardzo lubię ten serwer i chciałbym żeby był jeszcze lepszy o ile to możliwe.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw bym upominał i starał się dojść do porozumienia.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak. Chętnie współpracuje.

Opisz swoją osobę:Jestem bardzo sympatycznym i żartobliwym chłopem, wszyscy mówią na mnie mody ponieważ kocham mody do gier i robić paczki. Ogólnie to lubię wyzwania i duże, ambitne projekty. Uwielbiam budować w minecrafcie na survivalu i na multiplayer ze znajomymi. Myślę że świetnie odnajduję się w nowych ekipach i zazwyczaj jestem w nich lubiany. Nie nawidzę typowych toxiców co wyzywają o byle co i staram się tępić takie zachowanie. Myślę, że tyle o mnie starczy. Od zawsze mam minecrafta premium.

Określ swoją dyspozycyjność:Od razu jak wracam ze szkoły (godzina 16) odpalam komputer i załączam minecrafta i zaczynam grać czasem chwile jestem afk ale jak ktoś do mnie napisze to od razu jestem gotowy.

Umotywowanie podania:Myślę droga administracjo, że nie odrzucicie mojego podania oraz liczę, że będzie pozytywnie rozpatrzone.

Reklama
  2. Polaczekk

Polaczekk ✪ Morsunista

Docenione treści:
    38
    Brak wzoru, chociaż wykonane według wzoru, ale nie jest skopiowany. Nikt nie będzie specjalnie przełączał karty, aby zobaczyć jakie pytanie je

3. Noragiri

Noragiri Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Brak wzoru plus serwera na którym grasz. Popraw to a może ktoś będzie chciał przeczytać

4. Vertox

Vertox Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dzięki za radę.

5. Noragiri

Noragiri Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Okej. Teraz łatwo było to odczytać. "Członkiem Ekipy nie może zostać osoba, która dopuściła się kiedykolwiek naruszeń
    netykiety, dobrego wychowania oraz złamała niniejszy regulamin." Tłumaczenia typu brat, babcia, pies na nic się nie zdadzą. Bana dostał twój nick więc niezależnie z kogo to winy, to ty dostałeś bana.

Przy okazji. http://craftapple.pl/forum/thread-2269.html Raczej tego nie przeczytałeś albo obrazu startujemy na moderatora.

6. iPanel

iPanel Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Noragiri ale pat277 (gej) dalej ma nadzieję wbić się do ekipy mimo wielu żałosnych rzeczy które uczynił :D dlaczego więc on miałby się nie mieć nadzeji? :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę