Imię:Kamila Nick:kama360 Jak często jesteś na serwerze: Od poniedziałku do piątku około 6-8 godzin,a w weekendy prawie cały dzień.Zawsze można mnie spotkać na creative. Data urodzenia:2002.07 października Rozpoczęcia grania w minecraft:2012 rok Na serwerze jestem:Na craftapple jestem od 2013 roku i wydaje mi się że to był grudzień. Nie nie byłam nigdy karana na serwerze. Myślę,że chciałabym ograniczyć przeklinanie na serwerze,bo grają też takie dzieci 7-8 lat. Jakie uprawnienia posiada pomocnikomocnik ma za zadanie pomagać modom np.ogarnąć chat lub graczu który czegoś nie rozumie,karać za wykroczenia./kick [nazwa],/tempmute [Nick] [Czas], Dlaczego chcesz być pomocnikiem:Chciałabym zostać pomocnikiem,dlatego że jedną z moich cech jest pomaganie,zawsze staram się pomóc we wszystkim wszystkim. Jak załagodzisz powstałe konflikty:Najpierw bym to z wszystkimi obgadała i opowiedziała jakie ja mam pomysły i przede wszystkim wysłuchała innych co oni myślą na ten temat. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak posiadam tą umiejętność bo gdyby nie ona nie umiałabym wysłuchiwać innych i myślę że te łagodzenie konfliktów to właśnie rodzaj współpracy. Opis mojej osoby:Ciągle jestem na serwerze i np, coś buduje jakieś budowle,domy i mam w planach wybudować miasto na mojej działce na creative.Niekiedy mam takie sytuacje gdzie jestem bardzo nieśmiała lub mam zły dzień,jak źle napisze kartkówkę z matematyki.Jestem pomocna i zawsze lubiłam pomagać ludziom,graczom na serwerach.Na co dzień jestem osobą spokojną,a czasami przychodzi fala szczęścia że nie jestem aż taka spokojna jak zwykle.Moje cechy charakteru pasują do osoby miłej,dobrej,uczciwej i pomocnej,nie ukrywam czasami tak nie jest.Zawsze obserwowałam pomocników,modów itp. kiedy zdarzy się sytuacja zła i naradzają się co zrobić. Opisz swoją dyspozycyjność:Jeśli chodzi o moją dyspozycyjność to zawsze jestem gotowa do działania lub zadania,którego się podejmę,zawsze można na mnie polegać. Umotywowanie podania:Myślę że nadaje się na pomocnika,bo ma cele których chce dokonać,chcę zacząć swoją przygodę z administracją właśnie na serwerze mc.craftapple.pl ,a później sięgać co raz wyżej, i kto wie może kiedyś zrobię swój serwer.Czekam na odpowiedź.
1.Nie ma wszystkich punktów które są wymagane np.Jakie uprawnienia posiada pomocnik 2.Rzadko widuje cię na serwer 3.Na forum jest to twój dopiero pierwszy post Jestem Na nie
6-8 godzin ? a lekcje czy coś ? to raczej nie jest zbyt realny czas przebywania na serwerze. nie znam ciebie i nie widywałem ciebie na serwerze jestem neutralny co do tego podania