1. Nick w grze: JohnRambo 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Katsumi 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data: 2016-10-28 5. Opis wykroczenia: Criticale / Aura 6. Dowody: https://www.youtube.com/watch?v=2qaWogOMoLo&feature=youtu.be
Szkoda, że nie wstawiłeś całego filmu gdzie widać jak twój kolega bije z 6 kratek i uderza mnie Złotym Jabłkiem jedząc go jednocześnie. W pewnym momencie któryś z was też posiadał AntiKnockBack, bo biłem go, a ten stał w miejscu. Szkoda, że jedni składają skargi na innych, ale na swoich kolegów nie. Jak tak ma wyglądać Pomocnik który kryje swoich sojuszników przed banem, to ja podziękuję sobie z tym z serwerem już. Nie mów mi tylko, że "jak zobaczyłem twoja aurę odpaliłem nagrywarkę", bo w to Ci nie uwierzę. Chwalisz się filmikiem, to pokarz go w całości, a nie wycinasz momenty gdzie widać moją "aurę", a twojego kolegi nie.
Katsumi, gadaj sobie ile chcesz ban słyszny (i perm) To twój nie 1 raz z aurą itp. Wmawiaj sobie ile chcesz, że nie masz cheatów tylko ktoś je ma. Nawet jeśli to było nie odpalać się i nagrać _TheBonnie_. Rambo, gratki że złapałeś tego cheatera chociaż jeden złapany, dedłeś ale nic nie szkodzi nagrałeś go i to się liczy