MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[SKARGA] JohnRambo

Dyskusja w 'Bany oraz skargi.' rozpoczęta przez użytkownika Katsumi, 29 Październik 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Katsumi

Katsumi Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1. Nick w grze: Katsumi
    2. Nick oskarżonego: JohnRambo [pomocnik]
    3. Serwer: Survival
    4. Przybliżona data: 28.10.2016r.
    5. Opis wykroczenia:

Pomocnik JohnRambo, wiedząc, iż jego sojusznik _TheBonnie_ używa wspomagaczy w celu szybszego zabijania graczy, postanowił zataić te informacje które mogłyby w jakikolwiek sposób zaszkodzić jego sojusznikowi.
    Regulamin który wszedł w życie dnia 22.08.2015 roku jasno mówi, iż Gracz który posiada wiedzę na temat złamania regulaminu przez innego gracza ma OBOWIĄZEK poinformować o tym Administrację serwera.

Po ostatniej bitwie która odbyła się wczoraj [28.10.2016] gracz JohnRambo chwalił się filmikiem gdzie widać moją KillAurę, jednoznacznie powiedział też, że nagrał całą bitwę.

W dostarczonych przez niego dowodach w skardze na mnie został filmik przycięty tylko w miejscach gdzie nie ma samego _TheBonnie_, tylko ja sam.

Skoro na tym serwerze są pomocnicy którzy łamią regulamin tylko po to, by ratować tyłek swoich sojuszników, to ja podziękuję z tym serwerem sobie już. Nie mam bólu "tyłka", bo ja dostałem bana, ale jakaś sprawiedliwość musi być.

Skoro Pomocnik który ma zadanie reprezentować serwer, upominać graczy i dawać innym przykład, nagina regulamin i zamiata wszystko pod dywan, no to coś jest nie tak.

Czekam na odpowiedź kogoś z Administracji, a najlepiej głównego przedstawiciela.

6. Dowody: ----

Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Uprzejmie proszę JohnRambo o ustosunkowanie się do sprawy, a także o przesłanie ww. nie pociętego filmiku do lucklucky10, który zajmie się oceną tej sprawy.

Wszystkich proszę o ograniczenie się do dyskusji merytorycznej. Wszelkie posty o innych charakterze będą uznawane za Spam, a ich autorzy odpowiednio karani.

3. JohnRambo

JohnRambo Erivis

Docenione treści:
    183
    po 1. Na _theBonnie_ nie zwróciłem uwagi tylko na ciebie.
    po 2. Ucięty filmik ponieważ korzystam z internetu w telefonie i mam ograniczony i niewielki limit.
    więc zrobiłem to po prostu z oszczędności.
    po 3. Pełny film już się wrzuca więc będzie za 30 -40 minut.
    po 4. Bez takich oszustów jak ty serwer będzie lepszy więc dobra decyzja ;)

oto film -> https://www.youtube.com/watch?v=_Hyv-KxcvcU&feature=youtu.be

4. Rapstak

Rapstak alternatywka nr1

Docenione treści:
    24
    Katsumi, twierdzisz że używam wspomagaczy, aby Cię ,,szybciej zabić". Gdybyś nie wiedziała mój miecz posiadał enchanting Odrzutu II (o ile się nie mylę), więc po uderzeniu od razu leciałeś przez 6-7 kratek. Jakim cudem mogłem Cię szybciej bić skoro byłeś poza zasięgiem mojego miecza?

Kiedy skryłem się za pokojem za lavą, gdzie zacząłem Shiftować po pokonaniu JohnRambo'a od razu rzuciłaś się w lavę, czyżbyś używała X-Ray'a? Gdy zaraz po tym jak wskoczyłeś zacząłem strzelać z łuku posiadającym uderzenie, więc ponownie zaczęłeś latać jak szalony. Zdarzała się sytuacja, w której dałeś radę wejść do pokoju i tłuc mnie jak poparzony ale udawało się mi Cię wyrzucić mieczem. Powstaje kolejne pytanie: Czemu kiedy czasami Cię trafiałem z łuku, Ty nie odlatywałeś? A może to właśnie Ty posiadasz AntiKnockback?

Wspomniałeś też, że biłem Cię jedząc koxa czy refila. Nie sądzę. Posiadałem jedynie 2 koxy i 12 refli (zjadłem jedynie 5 po czym umarłem). Koxy zjadałem, gdy Ty byłeś wystarczająco daleko, refile również oraz w lavie, kiedy nadawała się okazja, w której nie mogłeś mnie zaatakować.

Po walce żałowałeś, żeby nie nagrać tej walki. Cóż - Kto by nagrywał Cheatera skoro sam posiada Cheaty?

Coś mi tu śmierdzi.

JohnRambo poinformował mnie dzisiaj na serwerze, abym sam coś powiedział w tej sprawie, więc jest.

5. Katsumi

Katsumi Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dobrze, przyznaję się. Mam wspomagacze, ale spokojnie. Już wkrótce przekonasz się jakim jesteś idiotą.

Miłej nocy.

6. MaksProoBot1

MaksProoBot1 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Około 1:50min katsumi się przeteleportował.A przecież perły i horusy są zabronione na arenie.A nie wyglądało to na laga.

7. Mychaty

Mychaty Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Kolego, skarga dotyczy JohnRambo, a nie Katsumi. On za swoje wspomagacze bana dostał, więc sobie już postów nie nabijaj. Bo za tym to nie są wspomagacze tylko cofki.

Się kuźwa znalazł ekspert od wspomagaczy.

Reklama
  8. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    JohnRambo oczyszczony ze wszelkich zarzutów.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę