1. Nick w grze: Katsumi 2. Nick oskarżonego: JohnRambo [pomocnik] 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 28.10.2016r. 5. Opis wykroczenia: Pomocnik JohnRambo, wiedząc, iż jego sojusznik _TheBonnie_ używa wspomagaczy w celu szybszego zabijania graczy, postanowił zataić te informacje które mogłyby w jakikolwiek sposób zaszkodzić jego sojusznikowi. Regulamin który wszedł w życie dnia 22.08.2015 roku jasno mówi, iż Gracz który posiada wiedzę na temat złamania regulaminu przez innego gracza ma OBOWIĄZEK poinformować o tym Administrację serwera. Po ostatniej bitwie która odbyła się wczoraj [28.10.2016] gracz JohnRambo chwalił się filmikiem gdzie widać moją KillAurę, jednoznacznie powiedział też, że nagrał całą bitwę. W dostarczonych przez niego dowodach w skardze na mnie został filmik przycięty tylko w miejscach gdzie nie ma samego _TheBonnie_, tylko ja sam. Skoro na tym serwerze są pomocnicy którzy łamią regulamin tylko po to, by ratować tyłek swoich sojuszników, to ja podziękuję z tym serwerem sobie już. Nie mam bólu "tyłka", bo ja dostałem bana, ale jakaś sprawiedliwość musi być. Skoro Pomocnik który ma zadanie reprezentować serwer, upominać graczy i dawać innym przykład, nagina regulamin i zamiata wszystko pod dywan, no to coś jest nie tak. Czekam na odpowiedź kogoś z Administracji, a najlepiej głównego przedstawiciela. 6. Dowody: ----
Uprzejmie proszę JohnRambo o ustosunkowanie się do sprawy, a także o przesłanie ww. nie pociętego filmiku do lucklucky10, który zajmie się oceną tej sprawy. Wszystkich proszę o ograniczenie się do dyskusji merytorycznej. Wszelkie posty o innych charakterze będą uznawane za Spam, a ich autorzy odpowiednio karani.
po 1. Na _theBonnie_ nie zwróciłem uwagi tylko na ciebie. po 2. Ucięty filmik ponieważ korzystam z internetu w telefonie i mam ograniczony i niewielki limit. więc zrobiłem to po prostu z oszczędności. po 3. Pełny film już się wrzuca więc będzie za 30 -40 minut. po 4. Bez takich oszustów jak ty serwer będzie lepszy więc dobra decyzja oto film -> https://www.youtube.com/watch?v=_Hyv-KxcvcU&feature=youtu.be
Katsumi, twierdzisz że używam wspomagaczy, aby Cię ,,szybciej zabić". Gdybyś nie wiedziała mój miecz posiadał enchanting Odrzutu II (o ile się nie mylę), więc po uderzeniu od razu leciałeś przez 6-7 kratek. Jakim cudem mogłem Cię szybciej bić skoro byłeś poza zasięgiem mojego miecza? Kiedy skryłem się za pokojem za lavą, gdzie zacząłem Shiftować po pokonaniu JohnRambo'a od razu rzuciłaś się w lavę, czyżbyś używała X-Ray'a? Gdy zaraz po tym jak wskoczyłeś zacząłem strzelać z łuku posiadającym uderzenie, więc ponownie zaczęłeś latać jak szalony. Zdarzała się sytuacja, w której dałeś radę wejść do pokoju i tłuc mnie jak poparzony ale udawało się mi Cię wyrzucić mieczem. Powstaje kolejne pytanie: Czemu kiedy czasami Cię trafiałem z łuku, Ty nie odlatywałeś? A może to właśnie Ty posiadasz AntiKnockback? Wspomniałeś też, że biłem Cię jedząc koxa czy refila. Nie sądzę. Posiadałem jedynie 2 koxy i 12 refli (zjadłem jedynie 5 po czym umarłem). Koxy zjadałem, gdy Ty byłeś wystarczająco daleko, refile również oraz w lavie, kiedy nadawała się okazja, w której nie mogłeś mnie zaatakować. Po walce żałowałeś, żeby nie nagrać tej walki. Cóż - Kto by nagrywał Cheatera skoro sam posiada Cheaty? Coś mi tu śmierdzi. JohnRambo poinformował mnie dzisiaj na serwerze, abym sam coś powiedział w tej sprawie, więc jest.
Dobrze, przyznaję się. Mam wspomagacze, ale spokojnie. Już wkrótce przekonasz się jakim jesteś idiotą. Miłej nocy.
Około 1:50min katsumi się przeteleportował.A przecież perły i horusy są zabronione na arenie.A nie wyglądało to na laga.
Kolego, skarga dotyczy JohnRambo, a nie Katsumi. On za swoje wspomagacze bana dostał, więc sobie już postów nie nabijaj. Bo za tym to nie są wspomagacze tylko cofki. Się kuźwa znalazł ekspert od wspomagaczy.