1. Nick w grze: ONCES 2. Nick oskarżonego: -> _TheBonnie_ 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 29 października 2016 roku. 5/6. Opis wykroczenia & Dowód -> _TheBonnie_ DOWODY: KLIKNIJ OPIS WYKROCZENIA: KillAura [patrzenie w bok bijąc jednocześnie gracza]
Kolego, nie zawiść, tylko jak jeden wmawia innym, że nie ma, a podczas walki bije jabłkiem, czy też bije z boku, to trochę przesada. Ja nie wiem.., bawisz się teraz w adwokata? Jak nie masz nic sensownego do powiedzenia to zajmij się czymś innym.
_TheBonnie_, Lubię cie ale widać tam aure, w niektórych momentach również Anti-Knock`a #SorryZaBłędy.
W pewnych momentach wygląda to jak prawdziwa KillAura, jednak chyba wiem na czym gram i jedynym moim "hackiem" mógłby być zoom z OptiFine'a. Skarżyłeś się również o AntiKnock. No ludzie... chyba każdy zna lagi z CraftApple'a. Nie wspomne, że to jeszcze na moim drewnianym internecie. Reflem chyba Ciebie nie biłem, a do tego uderzało Cię jeszcze z 4 osoby. W jakim momencie mogłeś to zauważyć? (Pisze z telefonu, przepraszam za bledy).