Imięawid Dokładny nick w grze:EnderZiomPL Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Myślę, że dziennie ok. 1,5 godz.Często gram na CENZURA i craftapple(jako dawidos506, lecz stracilem dostep do tego konta), lecz ostatnio na craftapple jest przepych i niemogę do niego wejść Data urodzenia: 28.06.2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: około 2013 i wersja 1.5.coś XD Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:Na craftapple zaczalem grac kilka miesiecy temu, na starym koncie Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Według mnie ten server jest idealny, lecz jest na nim za dużo cheaterów Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Obowiązki to m. in. ogarnianie chatu, pomaganie graczom w problemach, zgłaszać błędy do Administracji, znać podstawowe komendy, być dostępnym i uczestniczyć w życiu serwera. Pomocnik ma dostęp do podstawowych komend oraz do /mute oraz /kick Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Gdyż lubię pomagać i z doświadczenia znam się na komendach. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Biorę pod uwagę głównie to, czy sprawa dotyczy głównie serwera czy poszczególnych graczy. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Jak najbardziej, jestem miły i umiem pracować w grupie Opisz swoją osobę: Nazywam się Dawid, mieszkam w okolicach Lęborka. Moje główne hobby to pływanie i jazda na rowerze. Lubie też biegać, lecz nie robię tego często. Moim ulubionym przedmiotem w szkole jest matematyka. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem dostępny przez cały tydzień przez skype: wesolydawid1, Na serverze gram zawsze w weekendy, rzadziej w dni powszednie. Umotywowanie podania: Jeśli zostanę pomocnikiem, server będzie miał pomocną, koleżeńską, systematyczną i miłą osobę. Myślę, że nie zawiódłbym administracji. Jeśli w podaniu są jakieś błędy to przepraszam, lecz mam lekką dysleksję.