Mam pomysł by przez tydzień od 31 październik (Halloweenu) do 7 listopada zrobić mini event. By administracja w grała komenda na giganty zombi z których mogły by dropić dobre ity np ksiąka 4/2 itp Myśle że to dobry pomysł:]
O ile ta promocja obejmie rangi to tak, będzie sporo warta. Jeśli obejmie tylko item shop to prawie nic Można by zrobić takie wielkie zombi jako straszak na Halloween. Jednak bez dropu jakichś pro itemków.
Na pewno jakiś Event/Promocja z okazji Halloween będzie Tego możecie być pewni. Uważam, że drop oraz nagrody wypadające z gigantów mogłyby zbytnio ułatwić rozgrywkę. Lepszym rozwiązaniem wydaje się być pomysł Kruka. Zombie giganty mogłyby sobie stać i straszyć.
Eee tam, jeżeli miałoby być coś specjalnego na halloween to mi wystarczyły by dynie rozsiane w dużej ilości po całej mapie. Taki niewielki gest, a przyjemny.
Zauważcie, że ograniczenie świętowania czegoś do samej zniżki na coś w "sklepie sms" ogranicza odbiorców dodatków do wąskiej grupy osób, którym nie szkoda pieniędzy na mikropłatności. Coś dla graczy f2p też by się przydało, nie sądzicie?
W sumie okej powinni coś z organizować może np powinni porostawać po całej mapie najlepiej pod ziemią tajemnicze skrzynki z drogocennymi rzeczami. Np pilnować tego bedą zombii dla utrudnienia w diaxowych setach ja tam nie wiem jak to na serwerach takich jest nie grywałem nigdy w mine niedlugo minie 1rwszy miesiac gry myśle że coś fajnego będzie
Wydarzenie organizowane przeze mnie z okazji Halloween rozpoczęło się już wczoraj, by mogło trwać cały weekend, a nawet do 1 listopada. Wiadomo jakiego typu 'eventów' ja nie lubię, więc wiecie czego się nie spodziewać po moim. Reszta Administracji ma inne plany/pomysły a zatem pozostańcie czujni. Każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie.
Jak dla mnie bez sensu propozycja. Lepiej zrobić, aby dodać Herobrine, który straszyłby do 6 listopada. A nie gigant zombi xD