Imię:Przemek Nick w grze: mean Ile spędzasz czasu w grze : średnio od 2 do 3 godzin dziennie najchętniej na survivalu. Data urodzenia:10.03.2000 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft: wrzesień 2015 wersja 1.7 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Luty 2015 Czy kiedykolwiek byłeś karany na serwerze gry lub forum: Tak byłem raz ukarany na serwerze survival (x-ray) raz to zrobiłem i bardzo tego żałuję po odsiedzeniu tygodniowego bana postanowiłem więcej nie oszukiwać! Co chciałbyś zmienić na Craftapple: Jest to serwer idealny lecz często widzę kłótnię i oszustwa na survivalu. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Do obowiązków należy przede wszystkim pomoc innym graczom w rozwiązywaniu konfliktów i problemów z komendami,pomagać moderatorom,być dyspozycyjnym,zgłaszać usterki i błędy na serwerze,uczestniczyć w dyskusjach na forum. Komendy: /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera /mute nick - Wycisza gracza Dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem:Jestem często na serwerze chciałbym rozwiązywać konflikty między graczami ale przede wszystkim pomagać nowym graczom! W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Wpierw wysłucham skłóconych graczy i postaram się znależć odpowiednie rozwiązanie,jeżeli jednak dojdzie do wyzwisk zastosuje komendy lub powiadomię administratora lub moderatora. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Zdecydowanie tak często zawieram nowe sojusze i handluję z różnymi graczami z serwera survival. Opisz swoją osobę: Nazywam się Przemek niedługo kończę 17 lat przesiaduję na serwerze prawie rok.Uczęszczam do Technikum Informatycznego stąd tak często przesiaduję na serwerze Nie oszukuję,można mi ufać,jestem życzliwy i często niosę bezinteresowną pomoc dla nowych jak i zarówno stałych graczy.Jestem osobą ,która z chęcią zawiera nowe znajomości. Określ swoją dyspozycyjność:Jestem dyspozycyjny cały tydzień w godzinach wieczornych a także rano. Umotywowanie podania:Z chęcią sprawdzę się jako pomocnik i z zaangażowaniem będę pełnił tę funkcję.
(Noragiri) Może i masz rację,lecz czy nie każdemu powinno się dać drugą szansę ,szczególnie jeżeli postanowił poprawę.
Gracz bardzo uprzejmy, niesie pomoc nas każdym kroku, jest często aktywny. Jestem na Tak A co do bana każdy zasługuje na drugą szansę, przynajmniej kolega zrozumiał swój błąd...
Po co zwracać szczególną uwagę na regulamin w związku z rekrutacją danej osoby na pomocnika, jak i tak na każdym kroku zostaje on naginany przez Administrację? Co do twojej kandydatury na Pomocnika, to bym się jeszcze zastanowił. To, że "pomagałeś" dotychczas, nie oznacza, że zawsze będziesz odpowiadał na pytania graczy. Ja osobiście bardzo rzadko widuję, abyś niósł pomoc graczom. Aktualnie neutral.
Przybliżona data rozpoczęci gry w mc wwrzesień 2015 a na serwerze luty 2015 ? Chyba na nowo musze się kolejności miesięcy bo myślałam że luty jest szybciej niż wrzesień. powodzenia za miesiąc