Imię: Fabian Dokładny nick w grze: fabie7 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: dziennie w grze przebywam od 1 do 2 godzin. Najczęsciej na serwerze CraftApple Data urodzenia: 14.10.2002 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2012 minecraft 1.2.5 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Ok. 1.1.16 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie nigdy nie byłem karany Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Według mojego zdania nie ma ważnych rzeczy do zmiany. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:Pomocnik ma przede wszyskim: -pomagac moderatorom ogarniać czat -zgłaszać usterki adminom -pomagać graczom, wyjaśniać im jak działają komendy Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Przede wszystkim uważam, że się do tego nadaje. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Zależy od rodzaju konfliktu. Gdy kłótnia na czacie kick jeżeli jeden z graczy używa wulgaryzmów. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem uczniem klasy 2 gimnazjum i dostaję całkiem dobre oceny. Bardzo lubię uprawiać sporty a szczególnie lubię Pływać i uprawiać sztuki walki. W wolnych chwilach Spotykam się z przyjaciółmi i to mnie uspokaja. Jeżeli chodzi o hobby to jest to jazda na "hoverboard" bardzo to lubię. Szybko ogarniam nowe komendy. Byłem kiedyś moderatorem na serwerze craftboard gdzie funkcja helpera jest prawie identyczna. Określ swoją dyspozycyjność: weekend 20-22 pon-piątku 18-20 Umotywowanie podania:Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne. William Shakespear
XD Śmiechłem jak to czytałem. Brak uprawnień. Prawdopodobnie nie przeczytany regulamin. Poczytaj inne podania może zrozumiesz część pytań.
"Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: dziennie w grze przebywam od 1 do 2 godzin. Najczęsciej na serwerze CraftApple" Dokładnie chodziło o to, na jakim serwerze CraftApple przebywasz najchętniej, survival/creative Jestem na Nie Powody podane wyżej. I napisz na jakim serwerze przebywasz