1.Nick z gry: _TheBonnie_ 2.Data otrzymania bana: 30-10-2016 20:12pm 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Zostałem zbanowany na serwerze survival za używanie wspomagaczy typu: AntiKnockback 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Przyznam, używałem w tamtym momencie AntiKnockbacka. Jednak używam wyłącznie jego. (Co widać po filmiku: https://www.youtube.com/watch?v=iIu1NCP6HmM&feature=youtu.be ). Nie używam killaury, etc. żałuję, że w ogóle próbowałem cheatować. Teraz wiem, że to sam syf. Jeśli udałoby mi się zdobyć UB, usunąłbym to i nawet o tym nie pomyślał.
Jestem, przeciw UB, wcześniej zaprzeczałeś ino, że masz jakieś wspomagacze. A teraz nagle skrucha ? Udawana skrucha won.
Pamiętaj, najpierw pomyśl dwa razy zanim coś zrobisz A nie, najpierw robisz, dostajesz bana za cheaty i dopiero później myślisz co zrobiłeś Teraz musisz ponieść konsekwencje za swoje czyny Również jestem przeciwny aby dostał ub. To tyle z mojej wypowiedzi. Pozdrawiam SzusteR
Bardzo cie lubię, jestes wporzadku gościem ale... Jak nie umiesz cheatowac to nie cheatuj, podjales decyzję, teraz ponosisz jej konsekwencję Rowniez na nie, Bonnie liczy na farta
Bonniek bana? Jeśli używałeś Cheatów PVP (Jak ja kiedyś) i chcesz 2 szanse to odinstaluj i już nie instaluj tego typu Cheatów PVP, ani innych. Myślę, że przemyślałeś swoje zachowanie. Jestem za UB
Jeżeli otrzymałbyś bana na wieczność, zastanowiłbym się nad daniem Ci UB, lecz ten ban którego dostałeś jest na kilkanaście dni. No ludzie.. Nie wytrzymasz 2 czy tam 3 tygodni bez Minecraft'a? Jak ktoś używał wspomagaczy, wyzywałeś go i najgorsze obelgi w jego stronę leciały.. Teraz poczuj się jak to jest. KARMA WRACA.
To miło, że zrozumiałeś, iż oszukiwanie jest słabe. Wspaniale, że nie będziesz już go używał w przyszłości. Niestety lukiasfalt nie wierzy w #KucykWybaczyk. Ban pozostaje.