Bądźmy szczerzy, każdy taką ma, grę, w którą zagrywał się w dzieciństwie. Niekoniecznie komputerową, ale jednak na takich chciałbym się skupić. Ja na przykład, na swoim pierwszym komputerze uwielbiałem grać w Puzzle Quest. Świetny gameplay, duże zróżnicowanie i fajna rzecz w postaci czarów. Ale to było nic w porównaniu do tego gdy dostałem PSP. Na nim po prostu każdą sekundę cisnąłem w... LEGO Indiana Jones . I szczerze, uważam ją za najlepszą grę lego na psp (Jedynie Star Wars Orginal Trylogy może się z tym równać). Chociaż niektóre zagadki, i niewłączające się skrypty były wkurzające. Ale nie przeszkadzało to szczęśliwemu drugoklasiście. A jaka jest twoja ulubiona gra dzieciństwa? Napisz pod spodem wraz z krótkim opisem. Powodzenia
Metin 2. Nie ma gry, która bardziej by mnie znudziła/zdenerwowała, ale jednak mam i mieć będę do Metina sentyment i grać w niego będę (w razie czego na Deloris.pl możecie pisać do Almithare ). CS 1.6. Nie próbujcie tego porównywać do GO, bo to jest profanacja. Kiedyś dało się grać tak, żeby cię nie obrażała cała drużyna za każdą śmierć, Polacy byli dobrymi ludźmi, a na liście serwerów nie było tak, że połowa miała w nazwie "skins", "cs:go simulator" czy coś takiego.
Zanim powstał minecraft grałem jeszcze w Grand Theft Auto 2. Potem w 3. Vice City San Andreas. I nadal powstają gry Roxstars Games. Grałem jeszcze w Vulture stara gra.
No ja Gta SA to na tablecie grałem (tylko) ale i tak fajnie było xD A pamiętacie taką grę jak Titan Quest?
Odlotowa Farma, GTA:SA, jakieś gry przeglądarkowę, jakieś gry z gazety, i jeszcze jedna fajna, którą lubiłem grać, nie pamiętam nazwy niestety, była o kosmosie, chodziłeś kosmonautą i były plansze, na jednej jakaś baza na księżycu, pojazdy itd. Ktoś coś zna i poda nazwę? :E Minkroft też oczywiście zaliczam do gier dzieciństwa, ale wersje Alpha i Beta
Demigod ! DE-MI-GOD ! Jak się z nią zapoznacie, to skumacie dlaczego pluję na LoL'a/DOT'ę mówiąc, że to przecież nie ma grafiki. [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=muU5jCwrsgM[/video] Ahhh...no i może jeszcze Heroes of Might and Magic IV Link do filmiku, bo tylko jedno video można wkleić w jeden post
Gra dzieciństwa? Ciekawy temat swoją drogą. Wracając, Age of Empires (wszystkie części) Age of Mythology, Hereosy V oraz Settlers V i VI. No i Diablo II
Zdecydowanie na pierwszym miejscu u mnie Woodruff and the Schnibble of Azimuth !!!. Przygodówka do, której wracam co dwa lata mniej więcej. Do tego pierwsza część Max Payne'a, Far Cry'a. Wszelkie starsze części NFSa i GTA. I to w sumie tyle.