Idzie całkiem nie najgorzej, aczkolwiek zarobek jest dość niewielki i nie rekompensuje włożonej pracy. jednak ja robię to dla zabawy, pieniądze są przy okazji, żeby gracz nie czuł, że dostał coś za nic.
Może opowiedz ile średnio poświęcasz czasu na jedną sygnaturę? Możliwe, że niektórzy nie wiedzą ile to trwa i to "zapłata wedle uznania" cenią za nisko
Jak Ci się nudzi to zrób jedną dla mnie. Zaskocz mnie. Może być coś z UFO, kosmitami, wilkiem, sucharami, ciasteczkami (nie tortami). Coś w stronę plakatu filmowego.
"coś innego" Znaczy potrzebujesz czegoś ambitnego? Proponuję tak: 1. Moje dane znasz. 2. Jakieś bagna Zony, noc 3. Akcja? Śruby, anomalie, jakiś artefakt może. W S.T.A.L.K.E.R.-a grałeś? Po prostu zwyczajna chodka w Zonu ma być. Ewentualnie jakąś stalkerską mogiłę gdzieś w tle postawić można, coby ładnie było. Się wstawi na jakieś forum metinowe najwyżej. Powodzenia. Co do zapłaty, nie ma rzeczy niezałatwialnych, nawet w przypadku osób, co nie grają. _____________________ Status na chwilę obecną: Jak mi nikt do środy nie zaproponuje sensownej osoby na motyw wypadu do Biblioteki, to będzie trzeba jakoś sobie poradzić ze S.T.A.L.K.E.R.-em. W razie czego mogę podesłać odpowiednie obrazki i zrzuty ekranu, ewentualnie fragmenty z książek.
Czyli zostają dwie możliwości- albo masz większe wyzwanie i robisz S.T.A.L.K.E.R.-a, albo muszę ogarnąć co najmniej jedną osobę i zmieniam chodkę w Zonie na wypad do Biblioteki. Potem ten post zedytuję, to decyzję w nim zawrę.
Niezła robota. Dzięki. Widać, że masz talent. Pracuj nad nim, a z pewnością uda Ci się stworzyć coś wielkiego. PS Chyba tamta druga podobała mi się troszku bardziej Ale to pewnie dlatego, że ją widziałem jako pierwszą
No dobra, ze względu na brak nowych pomysłów zdam się na ciebie, jak to wczoraj proponowałeś. Wierzę w ciebie, nothing is impossible.