Prośba jest pisana w imieniu GangWitoslawa, gdyż nie może napisać samodzelnie bo ma bana. 1.Nick z gry:GangWitoslawa, Witek, polski__freddie, szefwszystkich itd. 2.Data otrzymania bana:7.11.2016 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:Multikonta/Recydywa 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: No dostałem bana od administratora... Wyjątkowo zgodzę się z tym banem, wiem, że źle zrobiłem i zrozumiałem, że od samego początku na tym serwerze robiłem same złe rzeczy. Od kiedy na RainbowKek dostałem bana za x-ray, na malutki_kotek za reklamę, na Witek za propagowanie innych serwerów teraz tak podliczam wszystko i niby ja taki święty jednak przewinień mam niemało. Chciałem zawsze zostać pomocnikiem, ale już nigdy nigdzie nie napisze podania, bo wiem jaki jestem zły. Moim marzeniem było znać lepiej administracje, podlizać się i być wyżej. Zbyt wiele graczy pewnie nie będzie za tym abym dostał UB, sam w to nie wierzę... Rządziłem się, byłem samolubny, chodziło mi tylko o rangę pomocnika, wszystkie prezenty, wszystkie miłe posty dla Administracji to był tylko zwykły AdminoPodliz. Moje czasy dobiegają chyba końca, ale zrozumiałem, że ThreeEyedMaster nie jest aż tak zły. Teraz wiem, że on chciał od samego początku mi pomóc, było miło, dosawałem od niego reputki, lubił moje pomysły, upominał mnie... Lecz niedawno nasze relacje trawił jasny szlak przez pomyłkę zareklamowałem swój serwer mówiąc, że zabrałem tam kogoś itd. itp. Dostałem bana Permamentalnego n nicku Witek. Utworzyłem gang, gang aby zepchnąć ThreeEyedMaster' a. Teraz chciałbym przeprosić wszystkich graczy, których uraziłem, całą ekipę, całą administrację, a wyodrębnić chciałbym kilka osób którym zrobiłem największe przykrości: -mati1x1 pamiętam, że byłem lizusem i kiedy zrobiłem konkurs nie dostarczyłem nagrody -_Zielony marnowałeś się tylko jako mój kolega -ThreeEyedMaster Ciebie mój królu złoty najbardziej przepraszam, dałeś mi lekcję, lekcję życia, teraz wiem, że takie zachowania źle się kończą, nie zdziwię się jak każesz poczekać do nowej edycji -XInfiniterX zasmrodziłem twój serwer, a multikonta go obciążały -xXSoniaXx spamowałem niepotrzebnymi podaniami na pomocnika Jest jeszcze mały powodzik dla którego chcę wrócić na CraftApple, otóż mam tu wielu przyjaciół, chciałbym się z nimi znowu bawić... Najważniejszą sprawą w moim życiu jest teraz odbanowanie na CraftApple. Przeprszam za błędy, ale jestem po przymierzaniu okularów i miałem zakrapiane oczy, więc nie widzę zbyt dobrze jeszcze. (jeszcze mówie tak na koniec pisze w imieniu GangWitodlawa) (Jestem na neutralny ;3(wileek))
Na UnBana nie wiem czy zasługujesz. To co ty napisałeś _Witek_ czy tam GangWitoslawa czy ktoś tam inny. Robiłeś multikonta bez sensu. Twoje neutralne reputacje na moim profilu są śmieszne. Głoś zostaję osobie banującej czyli ThreeEyedMaster.
Również wydaje mi się że na ub nie zasługujesz. Ale ogólnie, to decyzję czy będzie ub czy też nie podejmie TheEyedMaster. To tyle z mojej strony Pozdrawiam SzusteR
Powiem tak. KARMA WRACA. Od samego początku próbowałem Ci jakoś pomóc, czy to w podaniu czy w jakiś inny sposób. Moje neutralne reputacje które Ci dawałem, miały pokazać Ci, żebyś się jakoś ogarnął, a ty co? Wyzywasz od dzieci, wymądrzasz się, gnoisz serwer, wszystkich dookoła masz w dupie, a teraz co? Myślisz, że zwykłe "przepraszam" załatwi całą sprawę. Jedynie co mam Ci teraz do powiedzenia to: J****j się w czajnik. Jestem przeciwko UB.
Cieszę się, że coś zaczyna do Ciebie docierać. Niestety jestem pewien, że jeszcze wiele Bloków Ziemi zostanie przekopanych na CraftApple zanim w pełni zrozumiesz co zrobiłeś źle i będziesz gotów poprawić swoje zachowanie. Na chwilę obecną Ban pozostaje. Kolejną prośbę o UnBan możesz złożyć dopiero, gdy nastąpi jedno z dwóch wydarzeń: upłynie miesiąc od momentu, w którym Gracz gruszek zostanie odbanowany przez XInfiniterX; minie miesiąc od momentu, w którym opuszczę szeregi Administracji CraftApple. Żegnam, ThreeEyedMaster. Angielski na dziś - To bark on the wrong Three.