Wojny Polegałyby na starciach wiosek [oczywiście zaopatrzonych] a cały serwer survival zmieniłby się w: -Miasta -Państwa -Wioski Jednym słowem Role Playe. Inicjatywa wydaje mi się wspaniała z powodu tego że gracze nie narzekali by na rzadkość eventów. Teraz z innej beczki. Projekt też dla administracji może się wydać zły z powodu cheaterów, ale na to da się coś poradzić. Moje rozwiązanie na natrętnych cheaterów?: Wprowadzenie dla graczy komendy /helpop nick, treść wiadomości. Moderator/Administrator/Pomocnik zareaguje w wolnej chwili żeby sprawdzić cheatera.
Komenda /helpop była już przeze mnie proponowana, lecz Administrator stwierdził, że to byłaby kara boska dla Moderatorów. Oni są tacy zmęczeni teraz, mają za dużo obowiązków, a co byłoby gdyby przyszło im sprawdzać każdego gracza którego zgłaszają klienci serwera. Boże.., oni chyba by się zapracowali na śmierć.
Gdybym wiedział to bym tego nie proponował. w ogóle, administracja nie radzi sobie z Hackerem na Creativie. Zaraz Gracze zaczną odchodzić od serwera i tyle z tego wyjdzie. gdyby był natychmiastowy nabór pomocników/moderatorów/administratorów itp. wtedy może by wprowadzili komendę helpop.