MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

podanie o pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika draks, 18 Listopad 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. draks

draks Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dzieńdobry nazywam się Dominik na drugie Darek
    nick w grze draks.
    w grze przebywam no niewiem tak z 4 do 5 godzin a najczęściej na survivalu i creativie chociasz na creatiwie ostatnio coraż żadziej
    w minecrafta pierwszy raz grałem 2 lata temu chyba i to chyba była wersja 1.5.7 a teraz gram na 1.10.2 bym grał na 1.11 ale server nie działa :].
    Nigdy nie byłem karany na serverze ani na forum.
    Na serverze craftapple.pl chciałbym zmienić dużo żeczy naprzykład dodałbym frevip albo nowe minigry i wiele innych...
    Nie znam się na żeczach typu jakie ma uprawnienia pomocnik a obowiązki to troche napewno pomagać <mam_pomysl> .
    pomocnikiem chciałbym zostać ponieważ gdysz chciałbym troche pozmieniać żeczy na serverze ale ja zawsze na tym serveże chciałem pomagać innym graczom .
    Może i zrobiłem błędy na tym podaniu a nawet dzisiaj 18 11 2016r troche się pokłuciłem o jedną niepotrzebną sprawe ale chciałbym zmienić chociasz troche ten server bo nie chce żeby ludzie chociaszby na nim przeklinali prosze przyjmijcie moje podanie [/size]

Reklama
  2. Noragiri

Noragiri Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Brak wzoru. http://craftapple.pl/forum/thread-11.html
    Samo podanie wyglada na słaby żart.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę