Imię: Gabriela Dokładny nick w grze: _ToyMangle_ Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dziennie na CraftApple Przebywam od 1,5-6h, zależy ile do domu zadadzą.. Najchętniej przebywam na Creative, ale można mnie również dostrzec na Survivalu. Data urodzenia: Rok 2003, a dokładniej 1.08.2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Myślę, że to był rok 2012/2013-2014. Dokładnej wersji nie pamiętam, lecz było coś około 1.6/7. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Pamiętam jeszcze czasy, gdy był kshycho i MrAstar w Ekipie, wię coś około 2 lat Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nigdy nie byłam karana. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Wedle mnie, nic nie trzeba zmieniać na CraftApple. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik posiada obowiązki takie jak: -Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. -Zgłaszać Administracji Wszelkie bugi/błędy/usterki. -Pomagać graczom w ich problemach oraz wyjaśniać działanie komend. -uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum -Być dyspozycyjnym (Wykonywać wszelkie czynności wskazane przez Wyższą rangę w administracji ) Pomocnik posiada komendy takie jak: /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera /mute nick - Wycisza gracza. Np:24h, 10min , 7 dni. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałabym zostać pomocnikiem, ponieważ chcę pomagać nowym osobom na serwerze. Pomagać im w różnych konfliktach między nimi. Również tak jak wcześniej było wymienione chcę im pomagać w wyjaśnianiu komend itp W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Konflikty załagodzę prostym i dość popularnym sposobem, Przejdę z nimi na PW i postaram się czegoś dowiedzieć i doprowadzić do pogodzenia się graczy. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście, posiadam taką umiejętność. W mojej szkole ciągle robimy coś w grupach . Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Gabriela. jestem urodzoną przywódczynią ( tak mówią znajomi i rodzice heh.. ) . Jestem również kreatywna i mam dobre pomysły. W szkole jestem lubiana i dobrze się uczę. Prawie codziennie bywam na CraftApple. Nie ma mnie tylko w weekendy, ponieważ wyjeżdżam do mamy, ale jak już się zdarzy, że zostanę, to potrafię cały dzień przesiedzieć na CraftApple . Tak jak już pisałam w poprzednim podaniu, jestem wolontariuszką w miejscowym schronisku dla zwierząt. Sama posiadam psa i cztery koty, W końcu mieszkam na wsi. Określ swoją dyspozycyjność: Moja dyspozycyjność jest wyłącznie na skype. Zawsze można zwracać się do mnie o pomoc (Skype; gabriela22321 ) Umotywowanie podania: Moim zdaniem, mogę się przydać serwerowi. Mam nadzieję, że wstąpię w nowy etap życia CraftApple. Jeśli i tym razem się nie uda, będę próbować dalej Pozdrawiam Cieplutko : _ToyMangle_
Podanie napisane starannie, lecz mogłaś napisać go bardziej w uroczysty sposób. Dużo tu emotikonów... Do reszty nie mam jak się przyczepić poza tym, że: używamy 24h, 10m czy 7d, nie dni i min. W grze aktywna, na forum również Cię dość często widuję. Jestem na TAK.
Czytelne, dobrze napisane podanie. Jedyne, do czego mógłbym się przyczepić to mała ilość postów na forum. Jednak jestem na TAK, powodzenia.