Imię: Jakub Dokładny nick w grze: Mert_Can Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dziennie na CraftApple Przebywam od 1,5-6h, zależy ile do domu zadadzą.. Najchętniej przebywam na Creative, ale można mnie również dostrzec na Survivalu. Data urodzenia: Rok 2003, a dokładniej 1.08.2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Myślę, że to był rok 2012/2013-2014. Dokładnej wersji nie pamiętam, lecz było coś około 1.6/7. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Pamiętam jeszcze czasy, gdy był kshycho i MrAstar w Ekipie, wię coś około 2 lat smile Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nigdy nie byłem karana. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Wedle mnie, nic nie trzeba zmieniać na CraftApple. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik posiada obowiązki takie jak: -Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. -Zgłaszać Administracji Wszelkie bugi/błędy/usterki. -Pomagać graczom w ich problemach oraz wyjaśniać działanie komend. -uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum -Być dyspozycyjnym (Wykonywać wszelkie czynności wskazane przez Wyższą rangę w administracji ) Pomocnik posiada komendy takie jak: /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera /mute nick - Wycisza gracza. Np:24h, 10min , 7 dni. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem, ponieważ chcę pomagać nowym osobom na serwerze. Pomagać im w różnych konfliktach między nimi. Również tak jak wcześniej było wymienione chcę im pomagać w wyjaśnianiu komend itp smile W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Konflikty załagodzę prostym i dość popularnym sposobem, Przejdę z nimi na PW i postaram się czegoś dowiedzieć i doprowadzić do pogodzenia się graczy. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście, posiadam taką umiejętność. W mojej szkole ciągle robimy coś w grupach biggrin . Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Jakub. jestem urodzony przywódcą ( tak mówią znajomi i rodzice heh.. ) biggrin . Jestem również kreatywna i mam dobre pomysły. W szkole jestem lubiany i dobrze się uczę. Prawie codziennie bywam na CraftApple. Nie ma mnie tylko w weekendy, ponieważ wyjeżdżam do mamy, ale jak już się zdarzy, że zostanę, to potrafię cały dzień przesiedzieć na CraftApple biggrin . Tak jak już pisałam w poprzednim podaniu, jestem wolontariuszką w miejscowym schronisku dla zwierząt. Sama posiadam psa i cztery koty, W końcu mieszkam na wsi. Określ swoją dyspozycyjność: Moja dyspozycyjność jest wyłącznie na skype. Zawsze można zwracać się do mnie o pomoc smile (Skype; Puma ) Umotywowanie podania: Moim zdaniem, mogę się przydać serwerowi. Mam nadzieję, że wstąpię w nowy etap życia CraftApple. Jeśli i tym razem się nie uda, będę próbować dalej Pozdrawiam Cieplutko : Mert_Can
Zlepek cudzych podań. Coś więcej ? Edit : http://screenshot.sh/m7UkW1GwubINJ Edit 2 :Specjalnie dla ciebie znajdę nicki wszystkich osób od których kopiowałeś Edit 3 : OMFG http://craftapple.pl/forum/thread-9091.html?highlight=1.08.2003 Ty nie skopiowałeś kilku podań. To jest podanie _ToyMangle_. Edit 4 (Chyba ostatni) : Zmieniłeś TYLKO 6 słów.