MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie o pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Mert_Can, 26 Listopad 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mert_Can

Mert_Can Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię:
    Jakub

Dokładny nick w grze:
    Mert_Can

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:
    Dziennie na CraftApple Przebywam od 1,5-6h, zależy ile do domu zadadzą.. Najchętniej przebywam na Creative, ale można mnie również dostrzec na Survivalu.

Data urodzenia:
    Rok 2003, a dokładniej 1.08.2003

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:
    Myślę, że to był rok 2012/2013-2014. Dokładnej wersji nie pamiętam, lecz było coś około 1.6/7.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:
    Pamiętam jeszcze czasy, gdy był kshycho i MrAstar w Ekipie, wię coś około 2 lat smile

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:
    Nie, nigdy nie byłem karana.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:
    Wedle mnie, nic nie trzeba zmieniać na CraftApple.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    Pomocnik posiada obowiązki takie jak:
    -Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.
    -Zgłaszać Administracji Wszelkie bugi/błędy/usterki.
    -Pomagać graczom w ich problemach oraz wyjaśniać działanie komend.
    -uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum
    -Być dyspozycyjnym (Wykonywać wszelkie czynności wskazane przez Wyższą rangę w administracji )

Pomocnik posiada komendy takie jak:
    /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera
    /mute nick - Wycisza gracza. Np:24h, 10min , 7 dni.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:
    Chciałbym zostać pomocnikiem, ponieważ chcę pomagać nowym osobom na serwerze. Pomagać im w różnych konfliktach między nimi. Również tak jak wcześniej było wymienione chcę im pomagać w wyjaśnianiu komend itp smile

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:
    Konflikty załagodzę prostym i dość popularnym sposobem, Przejdę z nimi na PW i postaram się czegoś dowiedzieć i doprowadzić do pogodzenia się graczy.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:
    Oczywiście, posiadam taką umiejętność. W mojej szkole ciągle robimy coś w grupach biggrin .
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Mam na imię Jakub. jestem urodzony przywódcą ( tak mówią znajomi i rodzice heh.. ) biggrin . Jestem również kreatywna i mam dobre pomysły. W szkole jestem lubiany i dobrze się uczę. Prawie codziennie bywam na CraftApple. Nie ma mnie tylko w weekendy, ponieważ wyjeżdżam do mamy, ale jak już się zdarzy, że zostanę, to potrafię cały dzień przesiedzieć na CraftApple biggrin . Tak jak już pisałam w poprzednim podaniu, jestem wolontariuszką w miejscowym schronisku dla zwierząt. Sama posiadam psa i cztery koty, W końcu mieszkam na wsi.

Określ swoją dyspozycyjność:
    Moja dyspozycyjność jest wyłącznie na skype. Zawsze można zwracać się do mnie o pomoc smile (Skype; Puma )

Umotywowanie podania:
    Moim zdaniem, mogę się przydać serwerowi. Mam nadzieję, że wstąpię w nowy etap życia CraftApple. Jeśli i tym razem się nie uda, będę próbować dalej

Pozdrawiam Cieplutko : Mert_Can

Reklama
  2. Noragiri

Noragiri Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Zlepek cudzych podań. Coś więcej ?

Edit : http://screenshot.sh/m7UkW1GwubINJ

Edit 2 :Specjalnie dla ciebie znajdę nicki wszystkich osób od których kopiowałeś :D

Edit 3 : OMFG http://craftapple.pl/forum/thread-9091.html?highlight=1.08.2003 Ty nie skopiowałeś kilku podań. To jest podanie _ToyMangle_.

Edit 4 (Chyba ostatni) : Zmieniłeś TYLKO 6 słów.

3. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Dla takich ludzi nie ma miejsca w Ekipie CraftApple.

Kandydatura odrzucona permanentnie

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę