MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na Pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Deadfox, 26 Listopad 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Deadfox

Deadfox Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię:Jakub
    Dokładny nick w grze: Deadfox
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:W dni robocze od 2h do 5h a w weekendy od 3h do 7h Najczęściej można mnie zobaczyć na Creative
    Data urodzenia: 30.03.2004
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:Luty 2014 wersja waha się od 1.3 do 1.4
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Około 21 stycznia 2015r.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie :]
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic mi nie przeszkadza na tym serwerze
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uprawnienia:
    -Pomaganie graczom w ich problemach
    -Zgłaszanie wszelkich problemów Administratorowi/ViceAdministratorowi
    -Uczesticzeniu w życiu serwera i forum
    -Pomaganie moderatorom

Komendy
    -/mute - ucisza gracza na podany czas
    -/kick - wykopuje gracza z serwera
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym pomóc graczom tego serwera nieraz nawet widzę jak nie ma pomocnika czy inną uprawnioną osobę, a niektórzy zachowują się niezgodnie z regulaminem.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wysłucham obie strony za pomocą /msg posłucham świadków jak będą i wyciągnę wnioski
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Posiadam taką umiejętność
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Cześć, jestem Jakub. Interesuję się komputerami i takimi innymi sprawami. Bardzo uwielbiam grać na serwerze CA oraz czatować na forum. Mam w domu kota i 2 świnki morskie (spokojnie nie zabijają się :D ). Jeśli chodzi o moje cechy to myślę że mam dobre poczucie humoru oraz dobrą inteligencję (jak na mój wiek). Jeśli chodzi o kontakt ze mną mam Skype'a i Ts'a (z tego drugiego ostatnio rzadko korzystam).
    Określ swoją dyspozycyjność:Jestem zawsze gotowy
    Umotywowanie podania: Trzymam za was kciuki. Przepraszam że mnie dawno nie było, poprawię się. ;)

Reklama
  2. Rapstak

Rapstak alternatywka nr1

Docenione treści:
    24
    Hejcia naklejcia Deadfox :D,
    przyszłem tutaj, aby wypisać Twoje błędy i zalety! Zaczynajmy:

Na start powiem, że zaniedbałeś swoją aktywność na serwerze oraz forum o czym wspomniałeś w umotywowaniu podania.

Co jakiś czas widzę wyraz ,,Smile". Nie wiem co on ma oznaczać ale chyba emotikon oznaczający uśmiech.

Wcale nie! niektórzy stosują się do regulaminu.

Widać, że nie spędziłeś nad podaniem dużo czasu co można wywnioskować po długości odpowiedzi.

PRZYBLIŻONA DATA

Jakość Twojego podania szczególnie mnie nie zachwyciła, postaraj się na więcej i spróbuj za 30 dni.

3. Deadfox

Deadfox Użytkownik

Docenione treści:
    0
    A jakbyś chciał wiedzieć to nie miałem dostępu do internetu.

Podanie zostało zmienione. Zadowolony?

4. ||ThunderBuddys||

||ThunderBuddys|| Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Napisz podanie za miesiąc, ze względu na to, iż miałeś przerwę przez co nie było Cię nie serwerze i nie miałeś jak pomagać.
    Podania nie musisz poprawiać, bo i tak administracja nie patrzy czy ktoś stara się i napisał podanie bogate w słownictwo czy ma kompletnie w******e na to i pisze, bo chce tylko dostać range.

Pomagaj na serwerze i zwiększ aktywność.

5. exploding_tnt111

exploding_tnt111 Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Nigdy nie widziałem cię na serwerze, podanie mogło by być lepsze, nie sądze żebyś umiał pomagać graczą skoro i tak nie grasz od dawna na serwerze [gdybyś grał to bym wiedział]
    więc definitywnie jestem na NIE.
    Powodzenia za miesiąc, i staraj się naprawiać błędy dotyczące podania ;)

Pozdrawiam

6. _ToyMangle

_ToyMangle Gość

Więc tak.

Znasz komendy i obowiązki (Ctrl C + Ctrl V? :D )
    Widuję Cię
    I takie pierdoły :p

Ogólnie to jestem na..

Tak

7. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Witaj,

Nie widzę byś pomagał, praktycznie w ogóle nieudzielasz się w grze jak i na forum. Poza tym, miałeś dosyć długą przerwę.
    Pokaż, że Ci zależy, daj się poznać użytkownikom, zacznij brać czynny udział w życiu serwera.

Zapoznaj się z listą Praw i Obowiązków Pomocnika, ze Wzorem i z Regulaminem.

Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc.

Kandydatura odrzucona.

Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę