MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnika na serwerze mc.craftapple.pl

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika 18antoniusz, 27 Listopad 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 18antoniusz

18antoniusz Gość

Kod:eek:e4ZTBgj
    Imię:Antoni
    Dokładny nick w grze:18antoniusz
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najchętniej przebywam na serwerze survival.Nie mam średniego czasu jako tako zależy od lekcji(nauka ważniejsza od przyjemności)
    Data urodzenia:04.11.2003
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:NIe mam pojęcia robiłem pare dłuższych przerw chyba od roku 2011.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Craftapple to mój 3 serwer minecraft gram od początku lipca 2016 (chyba).
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie przypominam sobie żebym miał bana. Nie. Napewno nie miałem jeszcze bana.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: To zależy nie a rzeczy idealnych trzeba na spokojnie pomyśleć w grupie.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Na pewno musi dbać o przestrzeganie regulaminu i to konsekwentnie egzekwować, oraz powinien pomagać przy problemach innych graczy.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Lubie pomagać innym. To jest mój główny powód, motywacja żeby zostać pomocnikiem.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: To zależy każdy ma swoją osobowość i trzeba się w nią zagłebić. W wirtualnym świecie jest to trudne ale Dam Rade!
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak byłem przewodniczącym szkolny ( masakra) trzeba dużo pracować w grupie i ten rok szkolny mnie tego nauczył.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem bardzo oczytaną osobą jednocześnie lubię komputery i smartfony. Mam dużo wiedze ( aż za dużą). Mam duże poczucie humoru lubię się bawić. Lubie budować różne duże projekty w realu i minecrafcie.
    Określ swoją dyspozycyjność: Bardziej w godzinnach popołudniowych ( ok. 17:00) w tygodniu w weekendy dużo częściej.
    Umotywowanie podania: Moją motywacją jest pomaganie ludziom. Chciałbym kiedyś zostać adminem. Od początku o tym marzyłem, ale dopiero teraz się spiąłem i napisałem to.

Reklama
  2. Noragiri

Noragiri Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Podanie niezgodne z wzorem. Nieczytelne. Nie odpowiedziałeś prawidłowo na wszystkie podpunkty.

3. ||ThunderBuddys||

||ThunderBuddys|| Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Wybacz, ale w tym wieku każdy nastolatek zna zasady interpunkcji, ortografii, a także umie składać logiczne zdania.

Twoje podanie nadaje się do kosza.

4. Rapstak

Rapstak alternatywka nr1

Docenione treści:
    24
    O kurcze,
    nie rozumiem o co Ci chodzi z ''kodem''.
    Podanie nieczytelne, nie pomagasz w grze, na forum się nie udzielasz, napisane niechlujnie, z błędami. Jak dla mnie nie ma co długo się rozmyślać - NIE.

5. jacold

jacold Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Twoje podanie oprócz tego że nie trzyma ustalonego wzoru to jest nieczytelne, zlewa się.

Poczytaj inne podania i zobacz jak inni używają chociażby klawisza enter.

Nie masz mojego poparcia.

6. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę