witam drogie craft apple chciałbym się zgłosić na pomocnika info: imie:Michał nick W grze:nnulll wiek:11 komendy:kick.mute Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:nic Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:13 marca roku niemoge podac bo niepamiętam wersja:beta 1.5 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:chciałbym pomagać niewinnym i kickować/muteować winnych. Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:survival od 1 do 5 godz dziennie w weekendy nawet do 12 moge czasami Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2013 20 marca Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.:Elo jestem Michał lubie gry.Niektóży koledzy mówią że jestem uzależniony.Mam kota i rybki.Lubie tesz nagrywać na yt psełdonim chara the gaming channel Określ swoją dyspozycyjność:niezawsze moge ale zwykle tak Umotywowanie podaniarosze was mażyłem o zostaniu jednym z adminów od 2013 Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: pomoganie graczom i kickowanie/mutowanie innych graczy pomaganie reszcie adminów B)
Witaj! Twoje podanie jest do bani ponieważ: -Masz niski wiek -Nie znasz zasad ortografii -Podanie jest niezgodne z wzorem -Tekst się zlewa Jestem na NIE
Witam, jestem na nie, przede wszystkim nie trzymasz się ustalonego wzoru podania, Twoje podanie zawiera błędy. Popracuj nad tym, skoro to jest Twoje marzenie od 7 roku życia to dasz radę
Jestem na Nie. Twoje podanie się zlewa Brak wzoru. A do wieku się nie przyczepie, ponieważ Snow też jest z 2005 roku
Hejo nnulll, jestem tu po to, aby wytknąć Ci wszystkie Twoje zalety, zaczynajmy... WADY: -Twoje podanie jest niechlujne, |Pytania są napisane byle jak (na końcu widać urywek z pytania 4.) |jest sporo błędów ortograficznych, interpunkcyjnych i gramatycznych |wszystko zlewa się z sobą -Na serwerze Ciebie nie widziałem, |Jeśli Cię nie widziałem - nikomu nie pomogłeś, nikomu nie pomogłeś - nie nadajesz się na pomocnika, -odpowiedziałeś na pytania krótko i szybko. Mogłeś je troche bardziej rozwinąć, aby nabrały jakiegoś większego sensu i można by je trochę dłużej poczytać, -brak aktywności na forum psełdonim? Niektóży? niezawsze? moge? pseudonim* Niektórzy* nie zawsze* mogę* Mhm, "elo". Brzmisz jak taki osiedlowy dresiarz... ZALETY: -brak Oczywiście, spróbuj za 30 dni! Popraw swoją aktywność na forum i w grze, popraw błędy, pomagaj innym graczom, a może uda Ci się dostać .
Zapoznaj się z listą Praw i Obowiązków Pomocnika, ze Wzorem i z Regulaminem. Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc.