MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika PiklolowaMsp, 29 Listopad 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. PiklolowaMsp

PiklolowaMsp Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Natalia
    Dokładny nick w grze: PiklolowaMsp
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: ok. 4 godz , CA
    Data urodzenia: 21.01.2003
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2008, 1.5
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:W tym roku xd
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Niemiłe osoby, przekleństwa i osoby ktore niepozwalają grac innym graczom ( przeszkadzają)
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomagac tym, ktozy jeszcze o czyms nie wiedzą.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Wiem, jak to jest jak ktos komus dokucza.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Albo omówić sprawę albo dac kicka C:
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak C:
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Miła, pomocnicza, konsekfentna.
    Określ swoją dyspozycyjność: Jeżeli nie będę miała dużo nauki to tak C:
    Umotywowanie podania: Będe konsekwentna i pomocnicza [/font][/size]

Reklama
  2. Panstachu321

Panstachu321 Użytkownik

Docenione treści:
    37
    Witaj

Z tego co widzę to nie wzięłaś tego na poważnie, podanie na odwal się, brak wzory, wszystko się zlewa, krótko grasz na serwerze, nie postarałaś się.

Po prostu szkoda gadać.

Jestem na ogromne NIE!

3. Rapstak

Rapstak alternatywka nr1

Docenione treści:
    24
    Hejo,

jakieś parę godzin temu wysłałaś na forum swoje wcześniejsze ,,podanie", która jeśli się nie mylę - usunęłaś, gdyż nie pisze, abyś TO podanie edytowała. Tamten wątek to był czysty żart, który udowadnia jak Ci na tym zależy.

Więc, jeśli tak to działa - odczekaj 30 dni przed złożeniem następnego podania.

Nie bierzesz na poważnie tej rangi jaką jest pomocnik, jego zadaniem jest trzymanie porządku na serwerze oraz pilnowanie, aby nikt nikogo nie obrażał, etc. jak widać - nie bierzesz tego tak poważnie, oczywiście... oczywiście - chodzi tu o zwyczajną grę, klocki ale naprawdę - mogłaś jakoś bardziej na poważnie to wziąć.
    Podania krótkie, niechlujne, nieestetyczne i ogólna jakość tego podania jest tak niska, że nie wiem czemu to jeszcze piszę. Nie zwróciłaś uwagi na swoje błędy jakimi jest np. wpisane na końcu [/font][/size]. Serio. Odczekaj sobie teraz spokojnie kolejne 30 dni, aby złożyć... mam nadzieję PRAWDZIWE podanie. Narazie :)

4. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę