MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Spectrana

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Spectrana, 29 Listopad 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Spectrana

Spectrana Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię:Ola
    Dokładny nick w grze: Spectrna
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: tak około 2-3-4 godziny
    Data urodzenia:20.09.2005
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 20-3-2010 1.10.2 ale mam też 1.11
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Niewiem ale już od dwana
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:raz za reklamowanie serwera ale to we wrześniu
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Aby nie byy bite bobasy aby był inny spawn
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: może banować,latać a innych działach serwa,pomagać ludziom
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chcaiałbym spróbować bo niedy nie byłam
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: poprostu im zagroże banem jak się nie posłuchają daje bana na 3 dni
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Mam na imie Ola. Jestem z polski. Wszyscy znajomi z klasy i ze szkoły mówią że jestem nawet faja ale o mnie nie wiedzo że js cicha. Lubie mincrofta. Jak bym została pomocnikiem to bym zrbiła wszystko aby nie było zła.
    Określ swoją dyspozycyjność: Wszyscy ludzie mg do mnie pisać jestem codziennie. smile
    Zmotywowała mnie _ToyMangle_
    [hr]
    PLs o odp

Reklama
  2. Rapstak

Rapstak alternatywka nr1

Docenione treści:
    24
    Cześć, Spectrana :).

Jestem tutaj po to, aby wyjaśnić Ci, gdzie popełniłaś błąd oraz jak możesz go poprawić! Jestem tutaj również po to, aby wymienić Twoje zalety. Zaczynajmy!

Błąd w nazwie.

Wystarczyło napisać: tak około 2-4 godzin.

W 2010 roku jeszcze nie powstała wersja 1.10, ani 1.11. Chyba nie zrozumiałaś pytania, miałaś napisać NA JAKIEJ WERSJI ZACZĘŁAŚ GRAĆ W MINECRAFTA, a nie NA JAKIEJ GRASZ.

Tia, przybliżona data...

O matko, nie chodzi tutaj o to co robicie na tym "fantastycznym" creativie, tylko co byś zmieniła OGÓLNIE na serwerze. Jakaś dziecinna zabawa w bobasy... to raczej nie będzie wzięte w ogóle pod uwagę.

Nie znasz komend i obowiązków pomocnika.

Ja też próbuję bo nigdy nie byłem ale nie piszę o tym w podaniu. Napisz jakiś sensowny powód.

Pomocnik nie grozi tylko ostrzega i nie posiada uprawnień do banowania innych.

Min. 5 zdań jest ale z masą błędów. Napisane nieestetycznie i niestarannie. Mogłaś się bardziej przyłożyć. Połowa tej "lektury" jest jakaś nietypowa i to mi się nie podoba. Piszesz o tym, że lubią Cię koledzy z klasy, serio. Mogłaś wymyślić coś lepszego.

Jesteś codziennie. W jakich godzinach? Jak można się z Tobą komunikować?

Dziękujęmy _ToyMangle_ za to, że się starasz, aby na serwerze było więcej pomocników :)

Spokojnie, na forum napewno ktoś Ci odpisze co do tego wątku.

A teraz moje osobiste uwagi już nie dotyczące podania:
    -Widuję Cię w grze,
    -Jesteś nieaktywna na forum,
    -Nie wiem czy pomagasz, raczej nie,
    -Masz 11 lat, nie uważasz, że to nie zbyt młody wiek na uniesienie ciężaru bycia pomocnikiem?
    -jako pomocnik powinnaś dbać o porządek,
    -nie wiesz czym zajmuje się pomocnik,

Przykro mi Spectrana ale mój głos ląduje zdecydowanie na strefie o nazwie NIE.

3. Spectrana

Spectrana Użytkownik

Docenione treści:
    0
    thia a propo jak nie wiesz to sie nie wtrącaj

4. JohnRambo

JohnRambo Erivis

Docenione treści:
    183
    A więc tak w 2010 nie było jeszcze 1.10. miałaś bana za reklamę. Nie podałaś serwera ulubionego (Cv, Sv , Sb ). Podanie trudno się czyta. Ekhem pomocnik nie może banować.
    Jestem na NIE

5. Rapstak

Rapstak alternatywka nr1

Docenione treści:
    24
    Ekhem,
    Jak Ty agresywna. Ja Ci jedynie piszę, gdzie popełniałaś błędy. Oczywiście - wiem o wiele więcej niż Ty, więc spróbuj za 30 dni! Powodzenia! :)

6. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę