Imię:Ola Dokładny nick w grze: Spectrna Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: tak około 2-3-4 godziny Data urodzenia:20.09.2005 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 20-3-2010 1.10.2 ale mam też 1.11 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Niewiem ale już od dwana Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:raz za reklamowanie serwera ale to we wrześniu Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Aby nie byy bite bobasy aby był inny spawn Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: może banować,latać a innych działach serwa,pomagać ludziom Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chcaiałbym spróbować bo niedy nie byłam W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: poprostu im zagroże banem jak się nie posłuchają daje bana na 3 dni Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Mam na imie Ola. Jestem z polski. Wszyscy znajomi z klasy i ze szkoły mówią że jestem nawet faja ale o mnie nie wiedzo że js cicha. Lubie mincrofta. Jak bym została pomocnikiem to bym zrbiła wszystko aby nie było zła. Określ swoją dyspozycyjność: Wszyscy ludzie mg do mnie pisać jestem codziennie. smile Zmotywowała mnie _ToyMangle_ [hr] PLs o odp
Cześć, Spectrana . Jestem tutaj po to, aby wyjaśnić Ci, gdzie popełniłaś błąd oraz jak możesz go poprawić! Jestem tutaj również po to, aby wymienić Twoje zalety. Zaczynajmy! Błąd w nazwie. Wystarczyło napisać: tak około 2-4 godzin. W 2010 roku jeszcze nie powstała wersja 1.10, ani 1.11. Chyba nie zrozumiałaś pytania, miałaś napisać NA JAKIEJ WERSJI ZACZĘŁAŚ GRAĆ W MINECRAFTA, a nie NA JAKIEJ GRASZ. Tia, przybliżona data... O matko, nie chodzi tutaj o to co robicie na tym "fantastycznym" creativie, tylko co byś zmieniła OGÓLNIE na serwerze. Jakaś dziecinna zabawa w bobasy... to raczej nie będzie wzięte w ogóle pod uwagę. Nie znasz komend i obowiązków pomocnika. Ja też próbuję bo nigdy nie byłem ale nie piszę o tym w podaniu. Napisz jakiś sensowny powód. Pomocnik nie grozi tylko ostrzega i nie posiada uprawnień do banowania innych. Min. 5 zdań jest ale z masą błędów. Napisane nieestetycznie i niestarannie. Mogłaś się bardziej przyłożyć. Połowa tej "lektury" jest jakaś nietypowa i to mi się nie podoba. Piszesz o tym, że lubią Cię koledzy z klasy, serio. Mogłaś wymyślić coś lepszego. Jesteś codziennie. W jakich godzinach? Jak można się z Tobą komunikować? Dziękujęmy _ToyMangle_ za to, że się starasz, aby na serwerze było więcej pomocników Spokojnie, na forum napewno ktoś Ci odpisze co do tego wątku. A teraz moje osobiste uwagi już nie dotyczące podania: -Widuję Cię w grze, -Jesteś nieaktywna na forum, -Nie wiem czy pomagasz, raczej nie, -Masz 11 lat, nie uważasz, że to nie zbyt młody wiek na uniesienie ciężaru bycia pomocnikiem? -jako pomocnik powinnaś dbać o porządek, -nie wiesz czym zajmuje się pomocnik, Przykro mi Spectrana ale mój głos ląduje zdecydowanie na strefie o nazwie NIE.
A więc tak w 2010 nie było jeszcze 1.10. miałaś bana za reklamę. Nie podałaś serwera ulubionego (Cv, Sv , Sb ). Podanie trudno się czyta. Ekhem pomocnik nie może banować. Jestem na NIE
Ekhem, Jak Ty agresywna. Ja Ci jedynie piszę, gdzie popełniałaś błędy. Oczywiście - wiem o wiele więcej niż Ty, więc spróbuj za 30 dni! Powodzenia!
Zapoznaj się z listą Praw i Obowiązków Pomocnika, ze Wzorem i z Regulaminem. Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc.