1. Imię: Bartosz 2. Dokładny nick w grze: _TheBonnie_ 3. Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Nie jestem w stanie określić ile dziennie przebywam na serwerze ale jest to mniej więcej około 2-3 godzin. Najchętniej gram na trybie Survival. Czasami zaglądam również na Creative, a najrzadziej - SkyBlocku, mam też zamiar brać aktywny udział w bitwach SkyWars! <mam_pomysl> 4. Data urodzenia: 30.05.2003r. 5. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Nie wiem dokładniej, kiedy zacząłem grać w minecrafta ale było to prawdopodobnie 2 i pół roku temu na wersji 1.8. 6. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Było to 2 lata temu. Posiadałem wtedy inny nick (Bartosz150), gdzie później zmieniałem go co pare dni, gdyż nie mogłem się zdecydować (m.in. Kotek_09 czy Krofa). 7. Czy kiedykolwiek byłeś karany na serwerze gry lub forum: Na forum nigdy nie byłem karany. Zostałem raz zbanowany za używanie wspomagaczy (AntiKnockback) czego OKROPNIE ŻAŁUJĘ. Nie dość, że ich używałem to wmawiałem iż ich nie mam... przepraszam administrację za ten incydent. To BYŁ, JEST I BĘDZIE MÓJ JEDYNY wybryk na serwerze. JohnRambowi udało się dostać pomocnika mimo iż dostał bana za X-Ray, więc czemu mi nie miałby mi się udać? Będę próbował do skutku. (Link do Skargi znajduje się Tutaj ) (Link do UnBana znajduje się Tutaj) 8. Co chciałbyś zmienić na Craftapple: Na serwerze jest pełno rzeczy, które chciałbym zmienić, głównie są to: -Niektórzy członkowie ekipy. Czasami w ogóle nie zwracają uwagi na graczy, którzy potrzebują pomocy, -Natrętnych cheaterów, którzy za pomocą wspomagaczy, m.in: ·X-Ray ·KillAura ·AntiKnockback ·Criticals znacznie ułatwiają sobie grę. -Lagi. Głównymi skargami w grze są ciągłe lagi, które sam odczuwam, znacznie utrudniają one przyjemną gre, -Graczy reklamujących swoje lub czyjeś serwery, chodzi mi o osoby, które robią to umyślnie i spamią tym nieustannie, -Często na survivalu zachodzą sytuację, w których dwie osoby kłócą się, a co za tym idzie zaczynają lecieć przekleństwa i wyzwiska. Nie ma sposobu, aby ich uspokoić, gdy na serwerze nie ma kogoś z ekipy czy administracji. Nie zapomnijmy, że na serwerze grają również osoby młodsze i dzieci. Chcemy aby gra ich nauczyła klnąć? 9. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma dostęp do komend - /kick, - /mute, za nich pomocą mają pomagać modom w ogarnianiu czatu karając łamiących regulamin graczy. Pomocnik musi brać udział w życiu serwera oraz wykonywać (jeśli może) wyznaczone przez administracje zadania. Informować administratora albo ViceAdministratora o usterkach, bugach, itp. występujących na serwerze. Jego główną funkcją jest pomaganie innym graczom w problemach oraz wyjaśnianie komend. 10. Dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem: Główną przyczyną jest to, że nieraz byłem świadkiem, gdy ktoś bluźnił czy spamił na czacie. Jednak administracja, która była aktualnie obecna nie zwracała na to najmniejszej uwagi. Ja wiem, że od czatu są głównie modzi oraz pomocnicy ale jeśli macie dostęp do komendy /kick, to możecie jej użyć. To nie jest trudne, wystarczy kolejno wciskać przyciski na klawiaturze, aby utworzyć frazę "/kick", następnie dodać nick gracza, a potem powód. Polecam. Na serwerze nie mam co robić, więc postanowiłem spróbować jako pomocnik. Sytuacje, w których będe musiał rozstrzygnąć konflikt pomiędzy dwoma graczami mogą się później przydać w realnym życiu. 11. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Pierwszą rzeczą jaką trzeba będzie ustalić to czy gracz mówi prawdę. Dajmy tu przykład: Pomocnika (mnie) wywala z serwera, a w tym samym czasie ktoś zaczął spamić np. reklamą serwera. Gdy ponownie wchodzę do gry, gracz przestaje spamić. Ktoś informuje mnie, że pod moją nieobecność zaistniała taka sytuacja. Oczywiście wpierw poprosiłbym o dowód. Dostaję ScreenShot, na którym przedstawiono sprawę (Załóżmy, że osoba która mi podała SS nie miała aktualnie dostępu do forum lub go nie posiadała). Następnie na forum opisuję sprawę po czym reklamator dostaje tymczasowego bana. Nie mógłbym zakneblować/wykopać osoby reklamującej jeśli nie posiadałbym twardych dowodów. Drugą rzeczą jaką wziąłbym pod uwagę to czy sprawa dotyczy serwera czy też spraw pomiędzy grającymi. Kolejny przykład: Na serwerze survival jeden gracz oszukał drugiego poprzez wymianę. Ten mu dał towar, a drugi nie zapłacił i najzwyczajniej w świecie odszedł z przedmiotami. Gracz skarży mi się o oszustwo. Na tym polega głównie survival, aby "przetrwać". Nie mogę karać takich osób, niech to załatwią miedzy sobą. Jeśli chodzi o PvP, np. gracz wykorzystuje bug z koniem, będe zmuszony go wpierw wykopać, a jeśli sytuacja się powtórzy poinformuję o tym odpowiednie osoby. 12. Czy posiadasz umiejętności współpracy z ludźmi: Nie jestem do końca pewien ale chyba tak. Dogaduję się z moimi sojusznikami na arenie. Jestem przekonującą osobą i lubię współpracować z innymi. 13. Opisz swoją osobę (min. 5 rozbudowanych zdań): Mam 13 lat, mieszkam na Pomorzu, dokładniej na Kaszubach. Lubię rysować co nawet dobrze mi wychodzi, zawsze interesowała mnie sztuka. Moim ulubionym przedmiotem szolnym jest język polski. Jestem osobą inteligentną ale nigdy mnie nie ciągnęło do nauki. Jestem sangwinikiem, zawsze szukam wyjścia, które będzie korzystne dla obu stron, mam optymistyczne podejście do świata. Jestem ogromnym leniuchem, który ociężale musi wstawać w tygodniu o 6 rano. Posiadam dwoje kociąt, z którymi chętnie lubię czasami spędzić czas. Dbam o swoją kondycję fizyczną. Lubię czytać książki, a jeśli nie mam jakiej - włączam Wattpad'a, aby poszukać dobrej historii, w którą zagłębiłbym się bardziej. Potrafię dotrzymać powagę sytuacji jeśli ktoś tego wymaga. 14. Określ swoją dyspozycyjność: Na serwerze mógłbym grać codziennie. Czasami zdarzają się dni, w których nie mam ochoty siedzieć przed komputerem, więc idę na spacer czy boisko. Skontaktować się ze mną można poprzez Facebooka czy GG, gdzie jestem aktywny zawsze, gdy telefon mam przy sobie. Drugim sposobem komunikacji jest SMS. Numer telefonu mogę podać na PW jeśli zajdzie taka potrzeba. W tygodniu jestem bardziej dostępny od godziny 14:30 do godziny 19:00, a w weekendy zależy, o której dorwę się do komputera, najczęściej od godziny 13:00 do 17:00. 15. Umotywowanie podania: Jeśli podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie, ekipa wzbogaci się o jedną, zabawną, mądrą osobę, z którą nie będzie Wam się nudzić. Nie zawiódł bym serwera. Pozdrawiam, _TheBonnie_. Liczę na pozytywne rozpatrzenie podania.
Podanie nawet ciekawe, estetyczne. Na serwerze ostatnio mnie nie ma, bo mam problemy z wejściem na lobby. Dlatego nie ocenie twojej aktywności i zachowania. Po postach i wątkach pisanych przez Ciebie na forum CraftApple mogę stwierdzić, ze jak na wiek jest bardzo ogarnięta osobą. Moja ocena byłaby pewniejsza, gdyby ktos wczesniej napisał opinie o twoich zachowaniu. Po podaniu i aktywności na forum. TAK #Mobile
Proszę Cię, nie mieszaj w to JohnRambo, bo twoja sprawa i jego sprawa związana z banem to dwa inne światy. On nie ukrywał tego, że posiadał xray. Ty pomimo, iż go posiadałeś i tak na każdym kroku wyzywałeś innych od cheaterów, a także wmawiałeś innym jako, iż nie posiadasz żadnych wspomagaczy. Druga Sprawa. Od 2 tygodni [około], zauważyłem, iż w każdym podaniu próbujesz wepchnąć swoje zdanie. Na siłę.. Niby piszesz te "rozbudowane" wypowiedzi, ale to nie zmienia faktu, iż piszesz to tylko i wyłącznie dlatego, by otrzymać rangę. Prawdziwy przyszły pomocnik, zawsze zaczyna od miłego zapoznania się z ekipą, od "cieplejszych" relacji z członkami administracji. Z tego co ja zauważyłem to na siłę liżesz dupencje ADMINISTRACJI & EKIPIE. Przykład: Link: http://craftapple.pl/forum/reputation.php?uid=1 Co do twojej aktywności na serwerze nie mogę powiedzieć złego słowa, bo jesteś dość często, ale co z tego, jak jesteś i grasz, np. 8 godzin? Każdy może tylko grać, ale dojście do ekipy nie wiąże się tylko z bycia częstym graczem. Przede wszystkim musisz POMAGAĆ. Jak już kiedyś napisałem, przy okazji innego podania: "Lepiej grać 1 godzinę dziennie i pomagać solidnie, niż grać 10 godzin i nie robić nic" Cóż jeszcze mogę napisać. Z mojej obserwacji tego co robisz na czacie, to jedyną rzeczą jaką zauważyłem to POPISYWANIE SIĘ. Cwaniakujesz bardziej niż dziecko z podstawówki które jak palił już fajkę to myśli, że już jest dorosły.. Nie obraź się, ale to co napisałem wyżej jest w 100% prawdziwe. Jak dla mnie, to nie nadajesz się na POMOCNIKA.
ThunderBuddys, dziękuję za napisane swojej wypowiedzi dotyczącej mnie i mojego sprawowania się na serwerze. Na start chcę Ci powiedzieć, że nie mam zamiaru się kłócić i prowokować Twoją osobę ale aby wyjaśnić niektóre z Twoich punktów. Głównie piszę wszędzie swoje wypowiedzi dlatego, że posiadam komputer, na którym gram w minecrafta, więc nie zaglądam szczególnie na forum. Posiadam również laptop, na którym przeglądam jedynie forum gdyż minecraft mi na nim nie działa. Nie chcę pobudzić swoich rodziców żeby mieli do mnie jakiś problem, więc nocą korzystam z laptopa, gdyż chodzi ciszej. Nie mam co robić, więc oglądam każdy możliwy wątek i sprawę, w której mogę dodać coś od siebie. Nie chcę mieszać w tą sprawą JohnRambo'a. Tylko stwierdzam fakt, iż administracja mu wybaczyła co popieram. Znajdź mi więcej dowodów na to, że "liżę" tyłek administracji. Jak na razie tylko ten mi przychodzi do głowy. ---- Tak na marginesie, Pod jakim nickiem grasz? ThunderBuddys został zbanowany, więc nie wiem.
Podanie jest estetycznie napisane, nie ma błędów i nie zlewa się... Bardzo podoba mi się twoja osoba, masz dobrą dyspozycyjność. Widzę także, masz doświadczenie w graniu I myślę, że spokojnie nadawał byś się na range Pomocnik. PS: Czasami wchodzę na Survival i zawszę Cię widuje. Jestem przekonany, że twoja osoba da radę. Trzymam kciuki! Jestem na TAK!
Witam, mimo tego, że cie lubie jestem na NIE, wybacz. To, że JohnRambo się udało nie znaczy, że każdemu się uda. Reklama cheatow ? A i taki dodatek http://scr.hu/9ugf/a1372 Rozumiem nazwa jedna dwie, ale ty tu calą kartoteke wymieniłeś, i nie nabijaj postów.
@Hate_you: Gdzie Ty widzisz reklame cheatów? Przecie w skargach i na serwerze nieraz padały takie nazwy, więc co za różnica pisać takie w podaniu? Nie podałem ani jednej nazwy haxów, więc nie sądzę abym reklamował.
_TheBonnie_ Pykałeś na aurze i do teraz dużo osób czasem skarży się że masz aurę. No i SS podesłany przez Hejta raczej przekreśla twoje szanse na Pomocnik. Wybacz ale jestem na NIE
Hej moim zdaniem nie nadajesz się na pomocnika codziennie od 15 do 24 wchodzę na server i widze ci rzadko prawie wogóle a jak już jesteś, to szybko znikasz, a nawet jak już cos na czacie piszesz to nie pomagasz graczom (niestety moim zdaniem jest nie.
John, zluzuj. Twierdze, że _TheBonnie_ powinien dostać szansę. 1. Mówisz że Bonnie posiada kill aure? Większej bzdury nie słyszałem. 2. Posiadał AntiKnock'a to prawda, ale chyba wyraził dużą skruchę więc , jeszcze bardziej u mnie Plusuje. 3.Posiada umiejętność komunikowania się z ludźmi, co bardzo rzadko się zdarza. 4.Bonnie, posiadanie cheatów to poważne wykroczenie, i nie wiadomo, co byś jeszcze nawyprawiał gdyby cię nie zbanowali, choć podkreślam to, że wyraziłeś odpowiednią skruchę. 5.Podanie Estetyczne, choć trochę zboczyłeś w jednym momencie z tematu. 6.Myślę, że powinieneś dostać ten okres próbny. 7.Jesteś osobą, która potrafi wykonywać tę czynności [o czym, nie można powiedzieć że jest łatwe.] Jestem na TAK, ale jeżeli nie pójdzie ci tak łatwo jak się spodziewasz, myślę że będzie trochę kłopotu, więc zastanów się. Pozdrawiam
W związku z różnicą zdań wewnątrz Administracji przez ubiegły tydzień byłeś testowany. Zdałeś z powodzeniem. Tutaj podziękowania dla _Zielony_. Witaj w Ekipe CraftApple. Nie zapomnij o dokładnym przestudiowaniu działu, w którym są opisane obowiązki Członków Ekipy. [L I N K] PS Gdy będziesz online to zgłoś się po rangę. Kandydatura przyjęta.