Imię: Mateusz Dokładny nick w grze: mati1x1 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 2-5h. Można mnie spotkać na Craetive oraz na survivalu. Data urodzenia: 5.07.2001 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Wersja to 1.5.1 Dokładnego roku nie pamiętam.=, lecz było coś może ok 2013/14 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Maj 2015 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Tak, zostałem zbannowany, lecz to nie z mojej winy. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Uważam, iż nic nie trzeba zmieniać. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: OBOWIĄZKI: -Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum, -Pomagać moderatorom w Ogarnianiu czatu, -Zgłaszać bugi/usterki/problemy Do Vice lub Administratora, -Być Dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności zlecane przez Wyższą administrację) KOMENDY: -/kick <nick> Wyrzuca gracza z serwera, -/mute <nick> Wycisza gracza na określony czas ( 24h , 10m , 7 day ) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem, ponieważ chcę pomóc nowym jak i starym graczom. Oraz doprowadzić do bardziej ogólnego ładu. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Konflikty małe jak i narastające załagodzę w sposób zwyczajny. Spróbuję wyjaśnić to z nimi na czacie prywatnym. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście, że posiadam. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Mateusz. Chodzę do 1 klasy gimnazjum. Bardzo lubię grać w gry jak i w minecraft'a. Mam przyjaciół, realnych jak i internetowych. Jestem na co dzień wesoły i uśmiechnięty. Lubię zawierać nowe znajomości i jestem otwarty na nowe znajomości.Jestem również Kreatywny i mam dobre pomysły. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem gotowy w każdej chwili. Znaleźć mnie możesz na skype, facebooku oraz na ts'ie. Umotywowanie podania: Mam nadzieję, iż dostanę się do Ekipy. Chcę pomóc serwerowni Ca dalej się rozwijać. Pozdrawiam : mati1x1
Kreatywność jest to proces umysłowy pociągający za sobą powstawanie nowych idei, koncepcji. Myślenie kreatywne, to myślenie prowadzące do uzyskania oryginalnych i stosownych rozwiązań. Twoja praca niestety nie wykazuje zbytniej kreatywności stylistycznej jak i treściowej. Mimo, iż każdy z czasem stopniowo uczy się, czy to na błędach, czy też nie, to myślę jednak, że stać Cię na więcej. Bogatego słownictwa nie posiadasz, pokazałeś z resztą to, pisząc podanie. Nie będę się tu zbytnio rozpisywał, bo co mi z tego, jak i tak moich rad nie posłuchasz, lecz myślę, iż aktualnie nie masz szans dojścia do ekipy. Gdy Cię widzę na Survivalu w żadnym stopniu nie pomagasz, nie uczestniczysz w życiu serwera. Ten serwer nie jest idealny. Są błędy, są rzeczy do zmiany. Ty pisząc, iż nie zmieniałbyś na tym serwerze nic, tak naprawdę pokazujesz, że bardzo, ale to bardzo mało wiesz o serwerze.
Więc tak, Ode mnie masz oczywiście Tak. +Wiek +Doświadczenie +Udzielasz się na forum +Jesteś widoczny na serwerze Powodzenia w Ekipie
Nie nie nie i jeszcze raz NIE.Twoja postawa jaką reprezentujesz jest żałosna, gdy tylko Ci się wytknie coś, czego byś nie chciał usłyszeć, to natychmiast reagujesz niekulturalnie, i zaczynasz atak słowny. Nie wspomnę nawet, o kłamstwie z wiekiem w podaniu. Podanie napisane przeciętnie, skopiowane z paru podań zasady dekorowania BBCode'm. Niektóre rzeczy w twoim podaniu są dla mnie niezrozumiałe. Na serwerze twoja postawa jest równie żałosna co na forum. Nie chodzi Ci o udzielanie pomocy, lecz o prefix Pomocnik przed nickiem. Wiele razy odchodziłeś, i wracając. Świadczy to o tym, że jesteś słaby emocjonalnie, i nie poradzisz Sobie jako Pomocnik, jakby to już się stało. Myślę, że twoja psychika po paru tygodniach byłaby już martwa. W nerwach jesteś wstanie zrobić wiele głupot. Czasami popełniasz mnóstwo błędów ortograficznych, ale także składniowych. Tak jak napisał ThunderBuddys, wydaję mi się, że przekłamany wiek, i zachowanie, które Sobą reprezentujesz nie są godne rangi Pomocnik na serwerach CraftApple.pl. Wiele osób na naszym kochanym serwerze również Ciebie nie lubi, a czasami nawet wręcz nienawidzi, widząc jakie głupoty wyczyniasz. Moim skromnym zdaniem około 25% serwera byłaby zawiedziona tym, że dostaniesz się do ekipy serwera. ~~pat277 PS: Osoba wyjątkowo natrętnie próbuje zaistnieć i pomagać na siłę. PS2: mati1x1 myśli, że ma większe szanse, bo jest pierwszy na liście osób głosujących na CraftApple LINK ----- Twoja postawa jaką reprezentujesz jest żałosna, gdy tylko Ci się wytknie coś, czego byś nie chciał usłyszeć, to natychmiast reagujesz niekulturalnie, i zaczynasz atak słowny. <-- Typowa reakcja "Jesteś załosny pzdr."
Witam , Nigdy nie widziałem cie w grze, może i się mijamy, ale wątpie, w ogóle nie kojarzę twojego nicku. Na forum też nie raczysz się udzielać. I mam pytanie co do tego wątku: Klik Pozdrawiam serdzenie, zawodowiec No ej, ale tak się bawić nie będziemy. To w takim razie z czyjej winy ? Nawet nie pisz, że to brat czy coś w tym stylu. Grasz tak długo i nie dostrzegłeś żadnej rzeczy, która budziła by w tobie złość, czy tam irytowała cie. Coś kręcisz kolego, 15 lat i chodzisz do pierwszej gimnazjum ? Z przykrością ogłaszam jako iż, nie przkonało mnie twoje umotywowanie, zarówno jak i podanie, co do tego, że jesteś odpowiednią osobą, której można by powierzyć tą odpowiedzialność.
Jestem na nie: Kłamiesz z wiekiem, każdy to wie. Zbanowany? Wątek zamknięty. Obowiązki i komendy Kopiuj Wklej 15 lat i 1 gim? Powiedź mi, z czego nie zdałeś dwa lata? A może podanie po prostu też sb skopiowałeś, żeby się namęczyć? I jeszcze ostatni pkt: To ju je twoje setne podanie na Pomo..
Witaj mati Jesteś moim kolegą ale... Miałeś bana, Próbowałeś ode mnie kupić moje konto, Gdy ktoś coś Ci wytknie od razu się bulwersujesz, Masz 15 lat i chodzisz do 1 gimby??? Sam chodzę do 1 gimby i nie znam nikogo kto by kiblował 2 lata!! Sorry mati, jestem na NIE
Zapoznaj się z listą Praw i Obowiązków Pomocnika, ze Wzorem i z Regulaminem. Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc.