Imię[/b]: Karol nick w grze: karcia Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęściej jestem na survivalu najczęściej całe dnie. Data urodzenia: 18.09.2004 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja[/b]: Zaczynałam jakoś rok temu lecz dokładnej daty nie pamiętam. nie pamiętam daty kiedy zaczyanałam lecz wiem że to była wersja 1.9.4 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple : Zaczynałam w wakacje w roku 2016. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nie byłam nigdy karana. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Wszystko jest dobrze na tym serwerze. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: -Pomocnik musi pomagać Moderatorom w wszelkich problemach na czacie. -Pomocnik musi pomagać graczom (np.wytłumaczyć komendy itp.) -Pomocnik musi ruwnież uważać na czat czy ktoś nie użył netykiety lub po prostu kogoś nie obrażał. -pomocnik posiada komendy /mute i /kick Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciała bym pomagać graczą na Craftapple. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Gdyby gracze sie obrażali bym próbowała ich uspokoić lecz gdyby by użyli netykiety wykopała bym ich komendą /kick nick. W innych sytuacjach użyła bym komendy /mute nick . Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Z tym nie mam problemów. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Określ swoją dyspozycyjność: Mam na imie Karolina .Mam 12 lat. Moim Hobby jest taniec. Jestem w 6 klasie i mam dużo przyjaciół i mam dobre oceny w szkole. Gdy wracam ze szkoły od razu wchodze na Carftapple bo nic innego nie mam do roboty. I teraz mi bardzo zależy na serwerze Craftapple na pomcnika. Umotywowanie podania: Chciała bym zostać pomocnikiem ponieważ bardzo chce pomagać Administracji a szczególnie nowym graczą uważam że sie do tego nadaje i bym sobie z tym dała rade. Jak sie teraz nie uda to będę próbować dalej. Serdecznie pozdrawiam karcia
Cześć, karcia! Jestem tutaj po to, aby wytknąć Twoje błędy jak i zalety. Zaczynajmy! Na start powiem, że mogłaś zastosować jakieś kolorki czy zgrubienia, aby podanie lepiej się prezentowało. Ale to większego znaczenia nie będzie miało. Przybliżona data... To się nigdy nie stanie. Dlatego utworzyli rangę pomocnika, aby ich za to ukarać. Nie wymieniłaś jego komend. Popraw to. "Graczą" Raczej "Graczom"* Nie tylko tutaj stawiasz taką gafę. Nie znasz niektórych zasad ortografii. Popraw to. Albo źle to rozumiem, albo ty to źle zrozumiałaś albo źle sformułowałaś odpowiedź. Pierwsza osoba, która według mnie napisała więcej niż 5 zdań! Ale podania krótkie i zrobione na takie "odwal się". No sorki ale jestem na NIE. Na serwerze przebywasz rzeczywiście często i chętnie ale nie okazujesz tego tak samo jak w pomaganiu, którego można powiedzieć - niema. Na forum raczej się nie udzielasz, a jedną z wymagań pomocnika jest aktywność na forum. Popraw to. Pamiętaj, że bycie pomocnikiem wiążę się z odpowiedzialnością i nie jest dla byle gracza, więc przemyśl swoją decyzję. > Spróbuj za następne 30 dni! > Zwiększ aktywność na forum! > Pomagaj w grze! > Popraw błędy ortograficzne i staraj się ich nie popełniać! > Popraw wygląd podania (zgrubienia, itp.)
Jestem na nie ponieważ gdy jestem na sv widzę że czasami też obrażasz graczy (Niewiem czy to twoi koledzy nie wnikam) Popraw to i spróbuj za miesiąc Powodzenia!
Mała aktywność na forum, często cię widzę na survivalu i nie zawsze jesteś miła dla innych graczy Jestem na NIE! Powodzenia za miesiąc
Zapoznaj się z listą Praw i Obowiązków Pomocnika, ze Wzorem i z Regulaminem. Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc.