MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie o pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Mert_Can, 1 Grudzień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mert_Can

Mert_Can Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię:Jakub
    Dokładny nick w grze: Mert_Can
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, 5-4 godzin oraz na których serwerach najchętniej: Creative ale mozna mnie zobaczec tez na skyblock
    Data urodzenia:1999
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2000
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2003
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Tylko raz
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nie trzeba nic zmieniac narazie
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:- Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.
    - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora.
    - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend
    - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.
    - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ potrafię się zachować w bodajże każdej sytacji jakie mają miejsce na serwerze. i wiem jak ludzią pomagać.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:potrafię uspokoić osoby, które mają ze sobą problem
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: jak najbardziej
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.jestem wyrozumiałym, bystrym człowiekiem(graczem). Potrafię szybko integrować się z ludźmi. Nigdy nie miałem żadnych większych problemów z rozwiązaniem swoich i nie tylko swoich kłopotów. Bardzo szybko wiem w czym siedzi problem i potrafię w jakiś sposób go rozwiązać. Przejmuje się każdym przeklaństwem choćby na kogoś. Wiem jak należy rozmawiać z ludźmi młodszymi jak i ze starszymi. Nigdy nie miałem z tym problemu.Jestem szczery , żadko kiedy kogoś okłamuj.
    Określ swoją dyspozycyjność:mogę wchodzić co drugi dzień między godziną 14:00 a 22:00 . spędzam dziennie około 4-5 godziny
    Umotywowanie podania:Myślę, że niewiele osób by sobie poradziło na moim miejscu.

Reklama
  2. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Nie odczekałeś miesiąca.

http://craftapple.pl/forum/thread-9142.html

3. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309