Witam, od dłuższego obserwuję ten serwer i stwierdzam, że zaczyna upadać. Niektórzy powiedzą kiedy? Ja stwierdzę, że od kiedy dołączyła do nas nowa Pani Admin. Tak, o Sonii. Gdy była wioletta na tym stanowisku, to nikt nie miał do niej złe, każdy się cieszył rozgrywką. A jak dołączyła Sonia to już same złe opinie o niej słyszę od graczy czy też członków ekipy. Sonia jest tym, który właśnie odpowiada za upadanie tego o tuż serwera. Gdy nasza super najlepsza Pani Admin przyjęła _superliwia_'e, no ok nic się nie stało, dostała degrada po 1-2 dniu służby. Ale po kilku msc kolejna osoba nie nadająca się na Pomocnika została akceptowana przez Sonie, to już tu kolejne złe opinie o Sonii poleciały. Wracając do tego pomocnika, a dokładniej "do tej", zacytuje jedną wiadomość, którą pamiętam pod jej podaniem "Ciesz się rozgrywką, bo później będą obowiązki". Jak dalej widać, cały czas ma rozgrywkę, a obowiązku żadnego nie ma. Potem znowu Sonia przyjęła nową osobę na stanowisko Pomocnika, a stanęło się to niedawno (ta osoba wie pewnie o kim mówię). Nie widziałem jej jeszcze na służbie Pomocnika, ale gdy z nią grałem to wcale nie pomagała... tylko podlizywała się moderatorowi. Na forum widzę jej posty (no jak każdy inny) i widzę jaką osobą jest. Jest osobą dokładną taką samą co Snow, czyli co? Dziecko. Niedługo cała ekipa będzie zapełniona dziećmi, bo po co mieć dojrzałych ludzi? No tak.. Dojrzałe osoby zrezygnowały, bo przejrzeli na oczy jaka jest ADMINISTRACJA. Drugą sprawą jest o ta właśnie nowa ranga "Premium", to czyste wydojenie ludzi z kasy! 30 zł za "upgrade" z rang VIP do Premium? Really? I wgl. zobaczyłem, żeby łatwo dostać Pomocnika to po prostu trzeba się podlizać administracji na TS3, a dokładniej Sonii. Dziękuje za przeczytanie tej o to prawdy. PISZĘ TO JESZCZE RAZ, BO ADMINISTRACJA BOI SIĘ PRAWDY I USUWA TĄ PRAWDĘ!
Kto by miał za złe niestosowanie się do regulaminu itp. "Jak powszechnie wiadomo, totalitarne rządy byłej Pani Admin o nicku wioletta odbiły się negatywnie na atmosferze na serwerze. Ona decydowała m.in. o dziwnym awansie gracza ProtectionZ, już tej dramy nikt nie pamięta? A to, że odrzuciła podanie Dyplomaty mimo iż miał same głosy na tak tylko dlatego, bo miał spinę z Protectionem? I Ty jeszcze piszesz, że z Sonią wystarczy rozmawiać na ts, aby dostać pomocnika? #lekcjahistorii" ~ Ladavi 2k16 http://screenshot.sh/odT3aisQOyS8J http://screenshot.sh/mFyesQtoG8kX1 Podawaj nicki :3 Uwierz wolimy fakty niż pogłoski. SnowSBunnyGirl ? _ToyMangle_ :3 Sonia była nieobecna w trakcie przyjmowania tego gracza. Noragiri - 19 lat Swiezaczek - 21 lat Ladavi - 19 lat JohnRambo - 17 lat Zielony - 23 lat "Gdzie byłeś kiedy na pomocniku były 11-letnie Yumi i iguspospolitus?" ~ Ladavi 2k16
Ty się rozpisałeś ale administracja i tak się tym nie przejmie. No cóż tyle wysiłku na marne. Psolecam ci już wstawić licznik
Nie mam zamiaru się zbytnio rozpisywać, i zaczne od tego żeby nie traktować tego jako Hejt jest to "pouczenie " co do waszej osoby. Serwer upada bo taka jego natura, nie można myśleć a co dopiero podejrzewać, że to przez obecną Pani Admin xXSoniaXx, świadczy to tylko o naszej kulturze osobistej, nieraz warto się ugryźć w język i powstrzymać od czegoś. No muszę przyznać _Superliwia_ nie świeciła przykładem, nie była wzorem do naśladowania, ale to nie znaczy, że trzeba ją oczerniać w świetle innych. ||Mod|| lukiasfalt Wiek:14 ||Mod|| _Zielony_ Wiek:21 ||Mod|| Noragiri Wiek:19 ||Pomocnik|| xKaroo Wiek:12 ||Pomocnik|| SnowSGirlFun Wiek:11 ||Pomocnik|| indianajones1899 Wiek:14 ||Pomocnik|| JohnRambo Wiek:17 ||Pomocnik|| Swiezacek Wiek:21 ||Pomocnik|| _ToyMangle_ Wiek:13 ||Pomocnik|| Ladavi Wiek:19 Serwer musi się z czegoś utrzymać, doszedł nowy tryb gry, więc potrzeba więcej "hajsu".
Dobra zobaczmy co napisałeś O tak superliwa to nie był najlepszy wzór na pomocnika ktoś mi przypomni jakim cudem ją przyjęli? Niech zgadnę, Snow? Bez komentarza. Nie zwalaj wszystko na Sonie Widać nie korzystasz z Ts'a. Co do wieków ekipy, Hate_You już ci wymienił Jakbyś chciał wiedzieć, Infiemu musi się zgadzać hajs, heloł SkyWarsy wprowadzili Tak uważasz? Rly? Jakie to było śmieszne. Każdy serwer musi kiedyś upaść. Prawdą to ja bym tego nie nazwał. Polecam licznik wątków