Witajcie. Opis propozycji : Dodanie do sklepu na SB wszystkich kwiatów. Uzasadnienie : Brak takowych hamuje moją chęć udekorowania nimi wyspy. Inni gracze też mają z tym problem.
Przydały by się wszystkie kwiatki na sb. Przecież kwiatki są takie piękne i poprawiają wygląd wyspy ^^ ;3. Jestem na TAK
Cóż... Na serwerze, gdzie głównym zajęciem jest zwykły grind, poszerzenie możliwości dekoracji jest najmądrzejszym wyjściem, pozwalającym graczom na znalezienie sobie zajęcia innego niż wspomniany grind. Jak się grinduje, to powinno to być choć minimalnie przyjemne, a kwiatki to takie +3 do przyjemności na kwiatek.
Kwiaty zawsze można samemu rozmnożyć. Wystarczą bloki trawy i mączka kostna, aczkolwiek propozycja nie jest najgorsza zwłaszcza, że ułatwiło by to przygodę graczom na serwerze jak i dało możliwość dekoracji dzieł które gracze budują. Jestem jak najbardziej za dodaniem do sklepu kwiatów!
@Makashi Można je rozmnożyć jeżeli się posiada jedną sztukę. Ale na SB możesz zdobyć tylko 3 rodzaje kwiatów.
Wiesz co, możliwe. Nie wiem dokładnie, ze względu na to, iż nie gram tu zbyt długo, ale z własnego doświadczenia wiem, że można je rozmnażać.
Niewykluczone, iż kwiaty pojawią się w sklepie na SB, ale nie wcześniej niż w Nowej Edycji SB. W chwili obecnej można kwiaty uzyskać używając MączkiKostnej na BlokuTrawy. Wyrosną na nim kwiaty takie jakie powinny wyrosnąć na danym biomie. Technika stosowana od lat na Survival'u. Dzięki za zgłoszenie ciekawej propozycji. Do zobaczenia na serwerze, Three.