Imię: Senka Dokładny nick w grze: Inevara Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W chwili obecnej? Prawie że wcale, aczkolwiek polecam wspomnieć czasy mego "urzędowania". Wtedy to czas był... Ranga będzie, to i spędzany czas wróci, to mogę zapewnić. Co do serwera... Creative, skyblock. Data urodzenia: 20 grudnia 1999r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Podejrzewam okolice roku 2011 czy 2012, najstarsza wersja, jaką pamiętam i rozpoznaję w pamięci, to 1.2.3 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Lipiec-sierpień Anno Domini 2015 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Hmm... Ban za "reklamę" (tak naprawdę będącą próbą wskazania moderatorowi tego, co sam powinien dostrzec- gracza łamiącego regulamin nickiem) Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Podejście administracji to regulaminu, to przede wszystkim. Reszta jest niezmienialna, nie da się zmienić natury ludzkiej. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomagać, robić wszystko, co każą ci wyżsi rangą, dobrze się zachowywać, być wręcz wzorem do naśladowania dla ludu serwerowego i być jak najdłużej do dyspozycji tych tam wyżej rangą, egzekwować kary wspomniane w regulaminie, ogólnie pilnować chatu serwera, to obowiązki. Uprawnieniami (bardziej narzędziami do wypełniania obowiązków) są dwie komendy, zwane kopem i kneblem według żargonów innych części internetu- /kick <nick> <powód> oraz /mute <nick> <czas trwania> Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Powodem jest przeczucie, że ten serwer mnie potrzebuje, jak mnie potrzebował za czasów mojego rangi posiadania, co chyba umknęło mojej uwadze. Trochę obserwuję, widzę sposoby działania obecnych członków ekipy- za dużo dobrego tam raczej nie ma. Czasem tak bywa. Poza tym pewna ważna osoba mnie do tego nakłoniła. Tl;dr: Jak w pierwszym podaniu- braki w ekipie. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Metody swoje mam, nie musicie się o to martwić. Ten punkt nie ma szczególnego sensu, jako że wspomniany sposób zawsze powinien być zależny od zaistniałej sytuacji. Tak czy inaczej, potrafię sobie poradzić bez używania wulgaryzmów, wyrażeń obraźliwych czy "odpowiednich" komend. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Hmm... Jestem najbardziej pożądaną osobą do grupy na raid w Warframe, wszyscy mnie uwielbiają, staram się być osobą niekonfliktową... Pewnie posiadam. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nooo, tu pojedziemy. Z wyżej podanych danych wiecie, że imieniem mym Senka i do wieku lat 17 się zbliżam. Uczęszczam do szkoły zwanej liceum ogólnokształcącym o profilu, który nie musi być wszystkim znany, o to zawsze można kiedy indziej zapytać. Jest pewien fakt, który być może wpływa na to, co będzie napisane dalej, więc raczej powinien być opisany gdzieś na początku. Cierpię na pewną dolegliwość zwaną zespołem Aspergera, więc moje zachowanie według reguł jest ściśle z nimi związane- najprawdopodobniej to był jeden z powodów mojego odejścia, zważywszy na pewną sprawę. Osobą jestem raczej spokojną, wrogów nie szukam, tacy zawsze sami się znajdują i wystarczy. Mówi się o mnie jako osobie o ponadprzeciętnej inteligencji oraz niewiele gorszej pamięci. Cenię sobie prywatność i neutralność. Trochę trzeba się postarać, żeby wyprowadzić mnie z równowagi, a kiedy to nastąpi... Skrótem, nie chcecie być ofiarami pełnej mocy mojej kryptotoksyczności, która nawet nie byłaby niezgodna z regulaminem. Pamiętam, że ludzie lubią też pisać w tym punkcie o zainteresowaniach, to też sobie napiszę. Ogółem branża gamingowa, głównie związana z grami Warframe, League of Legends, serią S.T.A.L.K.E.R. oraz tą lepszą częścią tworów Valve. Czasem pogrywam też w Margonem. Poza światem wirtualnym interesuję się również tym, co związane z pewnym wydarzeniem z 26 kwietnia 1986 roku, jego następstwami oraz tym, co zostało nim zainspirowane. Słucham muzyki głównie metalowej, czytam różne książki, w szkole idzie mi dość dobrze. Na koniec napiszę, że mam pewną cechę, która w pewnych środowiskach zdaje się zanikać, być rzadkością- mam własne zdanie. Określ swoją dyspozycyjność: Szkoła ogranicza mój czas do godzin wieczornych od ok. godziny 17. Stały kontakt ze mną można utrzymać poprzez TeamSpeak oraz Steam. Umotywowanie podania: Są ludzie, którzy mnie znają, są też tacy, którzy mnie nie znają kompletnie. Z tych, którzy mnie znają, a których opinię znam, większość stwierdza, że ranga pomocnika/moderatora w moim władaniu była potężnym narzędziem czynienia dobra. Za dużo ostatnio nie przebywam na serwerze, ale widzę, co się dzieje. To się nie zmieni, jednak można to ograniczyć przez nabór ludzi cierpliwych i rozważnych (pozwólcie, że się tu do nich zaliczę). Pewnie wspomnicie zaraz o moim "pożegnaniu"- było tam napisane, że nie wrócę na serwer. Pragnę tu coś sprecyzować- nie traktuję tego podania jako powrotu, lecz jako nowy początek. Różnica pewna jest, nie sądzicie? Znając administrację i moje stosunki z tymi ludźmi podanie to pewnie nawet nie przejdzie etapu głosowania za dopuszczeniem do rekrutacji, jednak spróbować zawsze warto, tak samo jak pokazać innym, jak się powinno pisać podania. Proszę (nie, nie na kolanach, nie będę się zniżać) o uchylenie punktu a. punktu 8. paragrafu 9. regulaminu sieci Craftapple Network z dnia 22 sierpnia 2015 roku uwzględniającego późniejsze zmiany. Do hejterów, według których podanie jest nieczytelne, bo nie ma BB-code- idźcie sobie, w podaniach o pracę irl też będziecie używać różowych literek i tęczy w tle?
Jestem na TAK ponieważ: -Gdy Inevara odszedł serwer się sypie widać to bardzo. Niektórzy nowi pomocnicy to _superliwia_v2. Ten o to człowiek znowu by przywrócił serwer do normalnego funkcjonowania. -Sama widzę gdy jestem na serwerze ktoś się wyzywa/kłóci a nie ma nikogo z ekipy czy administracji. Tutaj kontakt jest prawię cały czas. -Posiada swoje zdanie które ciężko jest raczej zmienić to jest prawie że niemożliwe. Strasznie uparty gość ;p Raczej nie zmienia zdania jak połowa osób którzy podlizują się ekipie przy pierwszej lepszej okazji. -Szczery bardzo. -Nie wyzywa graczy tylko stara się im wszystko na spokojnie wytłumaczyć. Spokój i cierpliwość to podstawa ;D -Miły bardzo ale nie pozwoli sobie wejść na głowę -Nie kłamie co jest bardzo ważne. Można mu ufać wiem co mówię ;3 . -Ogólnie super pozytywny gość ^^ (Wybaczcie mi nie umiem pisać swoich opinii jakoś pięknie)
Jestem na tak. Powody napisane wyżej + ciekawe podanie, fajne podejście do świata, dobrze Sobie radził. Mimo naszych nienajlepszych relacji, popieram twoja kandydaturę. Każdy ma chwile słabości i robi głupoty.
Zamknięte na czas niejawnego głosowania Administracji o możliwości dopuszczenia kandydatury powracającego Pomocnika. Maksymalny czas oczekiwania na wynik głosowania 24 godziny od teraz. [hr] Administracja nie zdecydowała się na uchylenie § 9. Ekipa i Administracja pkt. 8 a) Regulaminu CraftApple dot powrotu do Ekipy.