Imie:Kasia Dokladny nick w grze:KasiaTheKasix Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:W dni robocze od 2h do 5h a w weekendy od 3h do 7h Najczęściej można mnie zobaczyć na Creative Data urodzenia:9.11.1997 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:Luty 2014 wersja waha się od 1.3 do 1.4 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapplekolo 27 stycznia 1014 r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic mi nie przeszkadza na tym serwerze Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uprawnienia: -Pomaganie graczom w ich problemach -Zgłaszanie wszelkich problemów Administratorowi/ViceAdministratorowi -Uczesticzeniu w życiu serwera i forum -Pomaganie moderatorom Komendy -/mute - ucisza gracza na podany czas -/kick - wykopuje gracza z serwera Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chciałabym pomóc graczom tego serwera nieraz jak nie ma pomocnika lub innej uprawnionej osoby widze jak nie które osoby zachowują sie wulgarnie i niezgodnie z regulaminem W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wysłucham obie strony za pomocą /msg posłucham świadków jak będą i wyciągnę wnioski Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak posiadam taką umiejetnoć Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań:Czesc jestem Kasia.Interesuje sie komputerami i piłka nozną oraz ręczną.mam w domu chomika.Bardzo lubie grac na servie CraftApple. Jeśli chodzi o moje cechy to myślę że mam dobre poczucie humoru i dobra inteligencje. Określ swoją dyspozycyjność:Jestem zawsze gotowa Umotywowanie podania: Trzymam za was kciuki!.
W tym punkcie masz opisać SWOJĄ osobę. Dołączył: Dzisiaj Ilość postów na forum : 1 Cokolwiek napisz :3 Nie byłaś 03.12 na serwerze ? Pomyśl co się pisze w liście motywacyjnym.
Witaj Kasia. Powiem tak całokształt podania raczej średni (mówię o opisywaniu siebie). Trochę już długo siedzisz na craftapple tak z 1000 lat iksde (1014r :'D) (tak wiem literówka w podaniu). Ogółem to jestem na NEUTRAL. Nie gram za dużo na creativie ale podanie mnie nie przekonało.