Nick z gry: XxCzarnyX Data otrzymania bana: 04.12.2016r. Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Zmieniłem nazwę mojego profilu na "#JasnoZielony" i po jakiś 15-20 min dostałem bana powódodszywanie się/Recydywa Dlaczego miałbyś dostać UB ? Powinienem dostać UB bo już nie raz robiłem coś takiego i nie dostałem bana (to była na poprzedniej edycji ts)
Witaj, zgodnie z regulaminem teamspeaka: został wystawiony ban, nie tylko ze względu na nick, ale również skargi graczy, którzy dawali dowody w postaci zrzutów ekranu. Pisałeś na nich "Ej to ja _Zielony", nie jest to zachowanie godne pochwały. Niestety, regulamin teamspeaka nie określa długości bana w przypadku n-tego wykroczenia, więc z racji, że to nie był Twój pierwszy ban na teamspeaku (3 według mojej listy, 2 w tej edycji) została zastosowana kara długości 24dni zamiast perma, którego powinieneś dostać. Mam nadzieję, że ta sytuacja wybije Tobie z głowy podszywanie się pod inne osoby, zwłaszcza z Ekipy lub Administracji. Z racji, że mimo twardych dowodów nie masz zamiaru wykazać skruchy: Ban zostaje.
Ladavi ja na team speaku miałem 1 bana teraz tego co obecnie mam albo dostałem bana jak mnie na ts nie było albo coś innego ale sie nie sprzeczam z tym banem więc dzięki za odpowiedź