MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na Pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika R0kaH, 4 Grudzień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. R0kaH

R0kaH Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Karol
    Dokładny nick w grze: R0kaH
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najchętniej na Creative, ewentualnie Skyblock. W ciągu tygodnia zwykle jestem dyspozycyjny od 17:00, w weekend cały dzień :v
    Data urodzenia: 24.05.2002
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 1.2, czyli jakieś 4 lata temu?
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: około dwa i pół miesiąca temu, czyli pod koniec pazdziernika.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nie trzeba za wiele zmieniać. Ja rzadko widuję Pomocników, może jestem ślepy czy coś.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uprawnienia: kick, mute/tempmute, tempban, ustawienia czasu i pogody. Obowiązki: Pomaganie Moderatorom w ogarnianiu chatu, pomaganie graczom i wyjaśnianie komend, utrzymywanie miłej atmosfery, karanie graczy nieprzestrzegających regulaminu, uczestniczenie w życiu serwera/forum.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chcę zostać pomocnikiem, bo lubię pomagać. Mam parę lat doświadczenia w randze Pomocnika i Moderatora (na innych serwerach oczywiście). Chcę i lubię też wykonywać obowiązki właśnie Pomocnika.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: To zależy od tego, jaki jest to konflikt. Jeśli jest to kłótnia z wyzwiskami, to według mnie należy dać 1-2 ostrzeżenia w postaci /kick. Jeśli to nie pomoże, wtedy takiemu/takim osobnikowi/osobnikom dałbym /tempmute lub krótki /tempban. Za spam mutowałbym, ostrzegając wcześniej z prośbą zaprzestania spamu pod grozbą /mute. Natomiast reklama to dla mnie automatyczny ban, bowiem takiego gracza nie interesuje regulamin, serwer czy administracja. Jest tu, bo chce zareklamować jakiś randomowy serwer, być może swój własny. Nie widzę takich osób jako graczy wnoszących coś na serwer (oprócz denerwowania reszty).
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Moim zdaniem - tak.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Określ swoją dyspozycyjność: Mam na imię Karol, mam 14 lat i chodzę do drugiej klasy gimnazjum. Mieszkam w Polsce (dokładniej na Śląsku), choć mój tata jest Włochem. Moje hobby to:
    - Gra na gitarze (gram już od przedszkola, czyli około 8 lat)
    - Gry komputerowe
    - Kosmos :D
    Lubię pomagać innym, jak już pisałem wcześniej. Słucham dużo Creepypast oraz lubię czytać książki, choć mało która lektura szkolna mi się podobała/podoba.
    Umotywowanie podania: Rzadko kiedy widzę pomocników, może to ja wchodzę na serwer w dziwnych godzinach, albo po prostu ich nie zauważam. Nie chcę nikogo oskarżać. Tak jak już wiele razy pisałem wcześniej, lubię pomagać. A tak poza tym, to czy "Umotywowanie podania" i "Dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem?" nie są prawie tym samym?

PS. Ostatnio pisałem podanie w listopadzie, nie wiem, co ile można takowe podanie pisać, mówiono mi, że co miesiąc, więc tak właśnie zrobiłem.

Reklama
  2. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Komendy pomocnika są Tobie obce.
    Podania można pisać po nie wcześniej niż miesiącu jak coś.

3. JohnRambo

JohnRambo Erivis

Docenione treści:
    183
    Podania nie da się przeczytać zapoznaj się z komendami pomocnika.
    Pamiętaj że podanie to część testu na pomocnika co u ciebie leży i nie wstaje ;) powodzenia. Doszły mnie słuchy że na Cv to też za często nie siedzisz. Jestem na NIE

4. R0kaH

R0kaH Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Doszły cię słuchy? No cóż, do niedawna po prostu siedziałem na swojej działce i na działce _ToyMangle_ i sobie budowałem. Nie pomagałem nikomu, bo jakże pomagać, gdy jest się graczem a 70% osób bawi się w rodzinki i inne roleplaye..? Co do trudności z przeczytaniem podania to się zgadzam, bo rzeczywiście trudno jest odnalezc poszczególne punkty. Jeśli chodzi o komendy Pomocnika to nie ukrywam, być może którejś nie pamiętam, bo ostatni raz rangę wyższą niż Vip miałem około dwa lata temu. Ale w każdym razie, dziękuję za ocenienie mojego podania. Postaram się je poprawić.

5. mean

mean Użytkownik

Docenione treści:
    23
    Radze ci poprawić kilka błędów.
    -popraw estetyczność podania
    -zwiększ aktywność na forum
    -zapoznaj się z komendami pomocnika!

Z moje strony to tyle :)

6. _superliwia_

_superliwia_ Użytkownik

Docenione treści:
    4
  7. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Witaj,

Nie widzę byś pomagał, nieudzielasz się w grze jak i na forum. Widać, że jeszcze niezaznajomiłeś się z komendami, jakie posiada Pomocnik.
    Pokaż, że Ci zależy, daj się poznać użytkownikom, zacznij brać czynny udział w życiu serwera.

Zapoznaj się z listą Praw i Obowiązków Pomocnika, ze Wzorem i z Regulaminem.
    Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc.

Kandydatura odrzucona.

Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę