Imię:Olga Dokładny nick w grze:OlgaQI Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Gram około 4-6 godzin, a najczęściej gram na survival. Data urodzenia: 24.11.2000r. - 16 lat Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Chyba rok 2013, a wersja około 1.7x Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2016 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Raczej nie, byłam tylko zbanowana jakoś chyba trzy razy: reklama, itp. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nowych pomocników. Np. Swiezak (chyba dobrze napisałam) kłóci się z innymi użytkownikami. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik powinien być: miły, pomocny, ogarnięty , życzliwy, spokojny. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałabym zostać pomocnikiem ponieważ, chcę pomagać innym, umilić im rozgrywkę i pokazać graczom co to szacunek do innych osób. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:będę oczywiście pisać do tych osób. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Myślę że tak. Lubię poznawać nowych ludzi i się z nimi zaprzyjaźniać. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem Olga. Jestem pomocna, życzliwa, uczynna i skromna.Kiedyś jak miałam około 10 lat sprzedawałam swoje zabawki i zebraną sumę chciałam dawać na cele chartyatywne. Marzy mi się praca w schronisku ponieważ, lubię pomagać, UWIELBIAM zwierzęta i ogólnie jest to fajne.Interesuje się informatyką, więc dlatego gram, robię przeróżne prezentacja oraz tworzę ludziom poznanym w grach tak zwane ,,INTRA". Ogólnie jestem sympatyczną i towarzyską osobą do której pasuje wiersz ,,Moje życie, moja sprawa, jest ryzyko jest zabawa". Określ swoją dyspozycyjność: jestem dostępna od około 17:00 do 20:00 (w tygodniu). A w weekendy od około 10:00 do 17:00. Umotywowanie podania: Jestem często w sieci. Gram często w Minecrafta i przez to znam dużo komend.
Hejka Olga! Na początku chcę powiedzieć że trudno mi się czytało podanie ale ten punkt dla mnie nie jest taki istotny Czy grasz na sv czy też nie, o tym zadecydują gracze tego trybu Nie mogłaś podać miesiąca i dnia? Aż zaniemówiłem Po 1. Swiezacek. Po 2. Swiezacek i kłótnia z użytkownikami? Ja tam nwm czy było coś takiego Nie dość że nie wymieniłaś wszystkich obowiązków, to nie widzę tutaj komend Taa, jestem dzieckiem patologi Gitara Siema. Tu chyba ci umknęło jedno słowo, niektórym Pisać to ja też mogę chodziło o to czy np. dasz kicka winnemu czy takie tam Kali chcieć Kali móc *megusta* Chociaż plusy też są -Wiek -Zapowiada się zabawa ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale niestety jestem na NIE
hej, tutaj karcia, jestem na NIE ponieważ pisałaś nieczytelnie i tak jak ladavi pisał bany 3 razy to perm by sie należał .
Podanie się zlewa, byłaś 3 razy banowana a w regulaminie pisze jasno że osoba starająca się o range pomocka nie może być pomocnikiem lecz każdy zasługuje na 2 szanse. Aktywność zerowa jestem często na sv i nigdy nie widziałem że pomagasz Jestem na NIE
1. Nie miałaś/miałeś bana a tu o miałaś 3 razy reklama 2. Nie nadajesz sie 3. Brak Wzoru Jestem Na NIE Widzimy Sie Za Miesiąc Pomyśl Nad Wszystkim
Witaj, Moi przedmówcy już wytknęli Ci powód, dlaczego nie możesz dołączyć do Ekipy, lecz i ja go podam aby nie było nieścisłości. Napisałaś, że byłaś już zbanowana kilkukrotnie, co oznacza, że byłaś karana. W Regulaminie napisane jest, że: Oznacza to, że aktualnie nie masz szansy dostać się do Ekipy. Wyjątek od tej reguły opisał [tutaj] ThreeEyedMaster. Jeśli jednak nadal pragniesz dołączyć do ww; musisz nam pokazać, że się zmieniłaś, że Ci bardzo zależy. Musisz zacząć pomagać, lecz nie z przymusu a z własnej ochoty. Zapoznaj się z listą Praw i Obowiązków Pomocnika, ze Wzorem i z Regulaminem. Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc. Kandydatura odrzucona.