Po crashu serwera w ubiegłą sobotę o godzinie 19:00 zniknęły villagery na działce mojego wspólnika StaszekMaXreja. Piszę ten post ponieważ nie dostałem jeszcze odpowiedzi od supportu, a sprawa jest poważna bo, zeby zdobyć tak dobre ceny u villagerów (m. in. 16 z 27 najlepsze) przecedziłem około 2000 villagerów, ponadto po niedawnej aktualizacji serwera szansa na trafienie dobrych cen drastycznie spada. Pisze również post, dlatego że dowiedziałem się że kilkoro moich kolegów również straciło w tamtym czasie villagery, chciałbym by ujawnili się i dali o sobie znać pod tym wątkiem.
Niestety z przykrością muszę się dopisać do tego wątku, zniknięcie vilagerów to poważny problem który dotknął również mnie. Ciężko pracowałem aby mieć nieograniczony dostęp do ksiąg, miałem wszystkie tytuły, ponadto świetne enchanty u płatnerza i wytwórcy broni. Również nie otrzymałem odpowiedzi na zgłoszenie w supporcie. Mam nadzieję na rozwiązanie problemu inne niż "Nie odpowiadamy za problemy techniczne wynikające nie z naszej winy". Liczę na docenienie mojej stałej pozycji na podium w statystykach. Znam kilka osób które również spotkały się z tym problemem.
Dołączam się do wątku z działki mojego współpracownika "PanAbaddon666" również zniknęły villagery. Sprawa powinna być czym prędzej wyjaśniona przez administrację serwera.